Sărbători de neuitat pentru românii din Roma | A fost desemnată MISS ROMÂNIA în Italia - 2016 (VIDEO)

Sărbători de neuitat pentru românii din Roma | A fost desemnată MISS ROMÂNIA în Italia - 2016 (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Irina Loghin, Gheorghe Gheorghiu, trupa "Bambi", Daniel Iordachioaie, Vasile David, ansamblul folcloric "Dor Călător" şi ansamblul "Arţăraş" au cântat pentru românii cu dor de ţara natală din Italia. Îndrăgiţii artişti au concertat în cadrul evenimentului organizat de Asociaţia Românilor din Italia (ARI) şi CCIRO Italia, intitulat sugestiv "Împreună pentru a ne cunoaște mai bine – Sărbători Fericite!".

Potrivit comunicatului de presă remis redacţiei, sala de spectacole Palacavicchi din Roma, cu o capacitate de 6.000 de locuri, a devenit aproape neîncăpătoare, evenimentul marcând un record de prezență din partea spectatorilor.

La începutul evenimentului, Moș Crăciun împreună cu spiriduşii săi au distribuit mii de cadouri, primind în schimb mesaje, scrisori, desene aduse de către copiii participanţi.

Apoi, românii au avut parte de un program de tradiţii şi obiceiuri româneşti de colinde şi cântece specifice sărbătorilor de iarnă, ba s-au bucurat de jocul Caprei şi al Ursului, şi de recitalurile vedetelor preferate – Irina Loghin, Gheorghe Gheorghiu, Bambi şi Daniel Iordăchioaie.

O surpriză în cadrul spectacolului a fost momentul de patinaj artistic oferit de cuplul Giulia Pompa (italo-româncă), pluricampioana naţională la patinaj cu rotile şi Mariana Bianchi şi Jasmine Butnariu, finalista naţională a concursului Junior Spettacolo 2017.

În încheierea evenimentului, s-a desfăşurat finala concursului de frumuseţe „Miss România în Italia 2016". Potrivit comunicatului de presă, titlul de cea mai frumoasă româncă din Italia a fost câştigat de Cosmina Cloşca, 21 de ani, originară din Piatra Neamţ, rezidentă la Milano.

Citit 2364 ori Ultima modificare Vineri, 30 Decembrie 2016 18:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.