Chipsuri de parmezan. IATĂ cum le prepari

Scris de  VLG Vineri, 06 Ianuarie 2017 15:00
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)


Salatele pe care le prepari vor arăta spectaculos şi vor avea plus de savoare cu chipsurile de parmezan care au nevoie doar de maximum zece minute din timpul tău. Chipsurile crocante din parmezan sunt absolut delicioase, ne asigură gustarte.ro.

Mod de preparare


Se ia o tavă de mărime medie, din silicon ar fi ideal, şi se îmbracă baza în hârtie de copt. Apoi, cu o lingură, aşază parmezanul ras în tavă şi presează-l uşor până obţii un fel de discuri. Nu le înghesui, pentru a nu se lipi între ele. Lasă-le în cuptor, cam la 200 de grade, în jur de cinci minute, până devin aurii şi crocante. După ce se răcesc, le poţi folosi la salate sau supe.

CLICK AICI pentru a afla două idei de salate cu chipsuri de parmezan

Citit 457 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Ianuarie 2017 16:19

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.