Imprimă această pagină

Chipsuri de parmezan. IATĂ cum le prepari

Chipsuri de parmezan. IATĂ cum le prepari
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Salatele pe care le prepari vor arăta spectaculos şi vor avea plus de savoare cu chipsurile de parmezan care au nevoie doar de maximum zece minute din timpul tău. Chipsurile crocante din parmezan sunt absolut delicioase, ne asigură gustarte.ro.

Mod de preparare

Se ia o tavă de mărime medie, din silicon ar fi ideal, şi se îmbracă baza în hârtie de copt. Apoi, cu o lingură, aşază parmezanul ras în tavă şi presează-l uşor până obţii un fel de discuri. Nu le înghesui, pentru a nu se lipi între ele. Lasă-le în cuptor, cam la 200 de grade, în jur de cinci minute, până devin aurii şi crocante. După ce se răcesc, le poţi folosi la salate sau supe.

CLICK AICI pentru a afla două idei de salate cu chipsuri de parmezan

Citit 4689 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Ianuarie 2017 16:19