Un nou RECORD DE AUDIENŢĂ pe site-ul “Vieţii libere”! Comunitatea de cititori creşte constant

Un nou RECORD DE AUDIENŢĂ pe site-ul “Vieţii libere”! Comunitatea de cititori creşte constant
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Ediția electronică a cotidianului ”Viaţa liberă” a înregistrat un nou record. Platforma online, www.viata-libera.ro, continuă să fie din ce în ce mai citită. Creşterea numărului de cititori este o constantă de care ne bucurăm, un motiv de mândrie şi recunoştinţă în acelaşi timp.

După cum ați putut vedea, iar dacă nu ați văzut vă arătăm noi :-D - săptămâna aceasta, site-ul ”Viața liberă” a înregistrat un nou record: peste 63.000 de cititori unici în 24 de ore. Noul record a fost înregistrat joi, 19 ianuarie 2017. Textul care a contribuit cel mai mult la doborârea vechiului record este Un gălăţean a realizat CUMINȚENIA PĂMÂNTULUI în faţa blocului” (semnat de Florin Răvdan), care poate fi citit dând CLICK AICI.

Precedentul record la această categorie a fost înregistrat la data de 1 aprilie 2016, cu textul ”Adio, tunel! Descoperire extraordinară pe fundul Dunării” (semnat de Anca Melinte), care poate fi citit dând CLICK AICI.

”Viaţa liberă” - şi pe Facebook

Pe lângă comunitatea de pe site, „Viaţa liberă” se mândreşte şi cu peste 29.000 de prieteni pe Facebook. Pe pagina noastră nu doar distribuim articolele publicate pe site, ci și discutăm cu cititorii. Încercăm din răsputeri să le oferim gălăţenilor răspunsuri pentru întrebările lor, indiferent de ce natură ar fi acestea. În continuare, vă așteptăm să ne contactați pe Mesageria Facebook - CLICK AICI.

Vă mulţumim!

Suntem extrem de recunoscători pentru încrederea pe care ne-o acordaţi zi de zi. Întreaga echipă a „Vieţii libere” vă mulţumeşte din suflet pentru apreciere!

Citit 2959 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017 09:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.