ROMÂNII AU TALENT este gata să înceapă la Pro TV!

ROMÂNII AU TALENT este gata să înceapă la Pro TV!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cel mai tare show de divertisment din istoria televiziunii îi va surprinde complet pe telespectatori în cel de-al şaptelea sezon, care le va aduce tuturor un spectacol de zile mari, susţinut perfect de momentele inedite prezentate pe scenă, de comentariile savuroase ale celor patru juraţi şi de incredibila energie a prezentatorilor Smiley şi Pavel Bartoş. Andra a povestit pentru eva.ro, ce se întâmplă în culisele emisiunilor la care este jurat, cum se pregăteşte pentru concertele de la Sala Palatului şi mai ales ce planuri are pentru 2017!

- E un început de an plin pentru tine. Cum faci faţă tuturor provocărilor şi cum arată o zi din viaţa ta acum?

- Da, e un început plin de adrenalină. Mă pregătesc pentru Sala Palatului în fiecare zi. Am multe repetiţii cu trupa, întâlniri cu echipa de producţie, şedinţe foto şi interviuri. Ca să fac faţă, încerc să nu îmi aglomerez prea multe activităţi într-o zi. Fac mişcare şi încerc să mănânc mai echilibrat, iar asta mă ajută să am o stare generală bună. Într-o zi obişnuită, îmi petrec dimineaţa cu David, Eva şi Cătălin, apoi băieţii pleacă, David merge la grădiniţă cu tati, iar eu mă duc la sala de repetiţii unde până după-amiază am program cu trupa. Seara mă duc la Zumba sau la un masaj, mă ajută să mă relaxez, asta dacă nu îl iau eu pe David de la grădiniţă sau de la cursurile de engleză pe care le face de două ori pe săptămână. Ne reîntâlnim toţi acasă seara, ne jucăm, luăm cina împreună. De câteva ori pe lună simt nevoia să stau numai acasă, cu copiii, şi fac asta. Parcă nu mi-e suficient weekendul.

- Ce surprize le pregăteşti fanilor pentru concertele de la Sala Palatului?

- O să fie o experienţă memorabilă, asta vă promit. Nu aş vrea să dezvălui prea multe din ce am pregătit, pentru că vreau să descopere spectatorii acolo, în acea atmosferă deosebită. Vor fi momente artistice inedite, invitaţi speciali, momente emoţionante. Mai mult nu voi spune. Veniţi şi vedeţi!

- Câte ore repeţi în fiecare zi?

- Aproape în fiecare zi repetăm cam şase ore, uneori mai mult, alteori mai puţin, depinde şi cum ne petrecem timpul. E greu să cânţi fără oprire atâtea ore, îţi soliciţi vocea enorm. Echipa mea, uneori doar instrumentiştii sau împreună cu backing vocals, mai repetă şi fără mine. Vorbesc de repetiţiile cu trupa, încă nu am început repetiţiile de dans.

- Care este relaţia ta cu ceilalţi doi antrenori de la Vocea României Junior, INNA şi Marius Moga?

- În primul rând, ne cunoaştem de foarte mult timp, deci este foarte plăcut să lucrăm împreună. Cu Inna m-am mai întâlnit în ultimii ani, iar cu Marius am lucrat foarte mult. Mi-a compus piese, am cântat împreună, suntem prieteni de familie. Atmosfera e foarte plăcută pe platou, suntem prieteni şi suntem profesionişti.

- Cum sunt concurenţii din primul sezon al emisiunii?

- Am fost foarte încântată să descopăr copii foarte talentaţi. Şi ambiţioşi. Au noroc că au şi părinţi care le înţeleg pasiunea şi îi ajută să ajungă la un astfel de concurs care le poate schimba viaţa.

- Ce fel de voci cauţi la Vocea României Junior?

- Caut voci foarte bune, cu potenţial, caut voci cameleonice, dar mai ales care pot transmite multă emoţie.

- Vom vedea în primul sezon Vocea României Junior şi lupta antrenorilor pentru concurenţi?

- Desigur, noi suntem competitivi şi toţi ne dorim să câştigăm. Însă suntem eleganţi, nu o să vedeţi scene ca-n filmele de groază.

- Cum este această nouă experienţă pentru tine, cea de antrenor în cadrul unui show muzical cu copii?

- Este foarte interesant. Deja eram obişnuită cu postura de la “Românii au talent”, dar acolo erau mulţi adulţi, nu doar copii, iar munca mea se termină după ce dădeam un “da” sau un “nu”. De data aceasta, să îi iau în grija mea pe cei din echipă, să îi antrenez, să îi învăţ… E foarte frumos, m-am ataşat de copii foarte mult.

- În curând, va începe cel de-al şaptelea sezon Românii au talent. Cum au decurs preselecţiile?

- Ca de fiecare dată, a fost foarte distractiv. Românii reuşesc să ne surprindă în fiecare an! Au fost numere extraordinare şi mult suspans. O să vedeţi, o să vă placă!

- Ce te-a impresionat la preselecţiile pentru acest sezon?

- M-au impresionat poveştile concurenţilor, nu doar numerele lor. Este fascinant să afli cât de mult şi-au dorit unii dintre ei să îşi arate talentul în faţa lumii, cât de mult s-au luptat să rămână pe drumul lor, fie artistic sau sportiv sau altfel. Românii sunt foarte ambiţioşi.

- La ce să ne aşteptăm de la noul sezon Românii au talent? Ce vom vedea inedit, ce ne va surprinde?

- Vom vedea şi numere artistice spectaculoase, şi acrobaţii. Se va râde foarte, foarte mult. Nu vreau să vă spun mai multe, trebuie să vă uitaţi!

- Ce planuri mai ai pentru anul acesta?

- Am de gând să merg în turneu naţional, în mai multe oraşe din ţară, dar şi la Chişinău, cu spectacolul “Iubirea schimbă tot”. Încă nu am stabilit datele şi oraşele, dar îmi voi anunţa fanii curând. Va fi un efort mare pentru mine şi pentru toată echipa mea, vom merge cu aproape toată scenografia de la Sala Palatului, cu mulţi instrumentişti, va fi ceva special. Mai am în plan pentru 2017 să merg în mai multe vacanţe cu familia, cu Cătălin şi cu copiii. Şi să îi văd în concert live pe artiştii mei preferaţi!

Sursa: eva.ro

Citit 1636 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Februarie 2017 17:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.