ANDREEA MARIN va juriza noul show de dans de la ProTV
Foto: Vedeta va face parte din aceeaşi echipă cu Mihaela Rădulescu

ANDREEA MARIN va juriza noul show de dans de la ProTV
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Andreea Marin va reveni pe sticlă în luna martie ca membru al juriului noului show de divertisment de la ProTV, "Uite cine dansează". Iată cum se va implica mai exact în mult-aşteptatul proiect, ce stil de dans îi place, ce părere are despre echipa emisiunii, din care mai fac parte Gigi Căciuleanu, Florin Călinescu, Mihai Petre şi Mihaela Rădulescu, şi ce a vorbit cu fostul ei soţ, Ştefan Bănică, prezentatorul show-ului "Dansez pentru tine" în anii trecuţi.

- Care sunt primele imagini care îţi vin în minte atunci când te gândeşti la dans?

- Părinţii mei. Am crescut într-o casă în care se dansa în fiecare weekend, erau ceaiurile dansante de altădată, eram pe vremea comunismului, când nu prea existau opţiuni pentru distracţie, dar îmi amintesc cum familiile prietene se strângeau împreună, de multe ori la noi, şi dansam pe ritmurile vremii, pe ABBA, Boney M, Julio Iglesias…

Dar ai mei erau îndrăgostiţi şi de vals, de tango, dansau minunat împreună şi vedeai iubirea în privirea lor. Aşa au fost anii noştri, până când mama a devenit înger, atunci când eu aveam 9 ani.

Aşa că primii mei paşi în viaţă au fost în ritm de dans. Ce a urmat, a fost doar o continuare firească. Tata m-a încurajat să merg la cursuri de dans în amintirea mamei, dar şi pentru că aveam o energie ce trebuia consumată în mod constructiv.

În plus, tata ştia că, pentru o fată, e important dansul, pentru că îţi corectează ţinuta, îţi aduce disciplină, graţie, o atitudine specială.

- Care a fost cel mai frumos moment de dans din viaţa ta?

- Primul dans cu fetiţa mea, care poartă numele mamei. Vedeţi, e un fir nevăzut în viaţa noastră, ce ne conduce mereu spre ceva mai bun, mai frumos. Nimic nu pare a fi întâmplător.

- Ce stil de dans îţi place să urmăreşti? Dar să execuţi?

- Tangoul înainte de toate, mi se potriveşte perfect: pasiune, ruperi de ritm, coordonare perfectă, pentru mine întruchipează dragostea de viaţă. Dar îmi place şi fluiditatea valsului, energia jive-ului, nebunia hip-hop-ului.

- I-ai spus Violetei că vei fi în echipa noului show de dans de la Pro TV? Cum a reacţionat?

- Încă nu, e de câteva zile într-o tabară de schi, îi voi spune la întoarcere. Va fi foarte încântată, îmi seamănă, e energică şi dansează zi de zi. Ba chiar m-a certat de curând: „Mami, tu nu ai playlist cu muzică de dans pe telefon?!? Nu eşti modernă deloc!” Am râs cu poftă şi am lăsat-o să-mi facă ea playlistul. Şi o să râdeţi, dar acum îl ascult zi de zi, în casă, în maşină… A avut copilul dreptate!

- Din ce perspectivă vei juriza în cadrul concursului?

- Nu am definit încă un rol clar, distinct, dar pot să vă spun ce simt: înainte de toate, voi juriza eleganţa în dans şi în atitudine, pentru mine contează şi ce se întâmplă pe scenă, dar şi înafara ei. E important să treci cu eleganţă prin viaţă. Şi asta se vede în mod special în momentele dificile, în care eşti pus la încercare. Aşa e şi în dans. Cum alegi să treci peste o greşeală? Continui zâmbind sau te opreşti la mijlocul drumului, căutând scuze pentru ce nu a ieşit cum ţi-ai fi dorit?

În al doilea rând, poate o să vi se pară ciudat, dar înafară de situaţia specifică în care dansatorul joacă rolul unui personaj de sex opus, eu vreau să văd distincţia clară feminitate - masculinitate. Vreau ca ea să-mi transmită mie, privitorului, prin mişcare, priviri, prin atingerile cu partenerul, exact senzaţia că este femeie în adevăratul sens al cuvântului. Acelaşi lucru şi pentru bărbatul din cuplu.

De asemenea, pun mare preţ pe fair-play, disciplină, flexibilitate, pe munca ce duce la evoluţie. Cert e că nu voi fi zâna cea bună, ci zâna cea obiectivă, cu respect pentru concurenţi, dar şi pentru publicul de acasă.

- Te cunoşti cu ceilalţi membri ai juriului?

- Am avut deja şansa să filmez alături de ei, am un mare respect şi sunt onorată să fiu parte dintr-un juriu de profesionişti şi mă simt protejată şi alintată chiar. Cred că veţi avea o surpriză plăcută în scurt timp, când veţi vedea pe ProTV ceea ce am pus noi la cale, veţi simţi o chimie plăcută între cei patru membri ai juriului, o stare de bine, pozitivitate, umor, chiar dacă la masa juriului vom fi obiectivi, înainte de toate. Şi aş spune ceva şi despre oamenii din spatele camerelor, pe care i-am cunoscut deja, care nu se văd, dar a căror muncă ne pune pe noi în valoare: echipa ProTV dedicată acestui show este excelentă, pur şi simplu. Coordonare, profesionalism, spirit constructiv, e o plăcere să lucrezi astfel.

- Surpriza cea mare a fost pentru mulţi că vei face echipă cu Mihaela Rădulescu. Cum să ne aşteptăm să decurgă interacţiunea dintre voi?

- Nu ne-am întâlnit încă, dar din perspectiva mea vă puteţi aştepta doar la normalitate, maturitate şi profesionalism. Nu ştiu ce vor să vadă alţii, dar ştiu ce pot eu să ofer: eleganţă în atitudine şi concentrare pe ce am eu de făcut. Rolul juraţilor e foarte important în acest show şi îmi asum faptul că prioritatea mea e să-mi canalizez atenţia asupra concurenţilor şi să comunic bine cu juriul. Fiecare om din această echipă mare, sunt convinsă, va pune umărul pentru ca, împreună, să obţinem un succes.

- Vei avea şi momente de dans în emisiune?

- Cred că va fi greu să mă abţin, cu Mihai Petre alături. Toată lumea îmi adresează această întrebare şi, când e vorba de dans, nu e nevoie să mă las rugată, dimpotrivă, sub masa juriului, picioarele mele vor dansa mereu.

- Fostul tău soţ, Ştefan Bănică, prezenta emisiunea anterioară de dans de la ProTV. Aţi vorbit între timp despre noul proiect? Ce ţi-a spus?

- Da, i-am spus acest lucru. Am fost alături de el în anii în care a prezentat o emisiune similară, ne-am sfătuit, cred în calităţile lui ca artist şi profesionist. Împărtăşim cea mai frumoasă grijă pe care un părinte o poate avea: cea pentru copilul nostru, nu văd nimic nepotrivit în a-i cere o opinie la nevoie.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2582 ori Ultima modificare Joi, 23 Februarie 2017 17:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.