Din "Sunetul Muzicii", pe scena Next Star

Din "Sunetul Muzicii", pe scena Next Star
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Pasionată, deopotrivă, de muzică şi de actorie, gălăţeanca Ana Silion, în vârstă de doar 12 ani, a urcat, joi seara, pe scena emisiunii Next Star, la Antena 1.

Mentorul ei, pentru o seară, a fost Alina Eremia, care a mărturisit că a văzut-o pe Ana jucând în musicalul "Sunetul Muzicii", pe scena Teatrului Muzical "Nae Leonard" din Galaţi. "Cred că a fost un semn că o s-o iau sub aripa mea", a spus vedeta.

Ana a interpretat o piesă complexă şi dificilă pentru vârsta ei, dar şi pentru experienţa muzicală pe care o are - melodia "When We Were Young", a celebrei Adele. Şi chiar dacă era răcită şi emoţionată, a reuşit să stârnească ropote de aplauze.

Chiar dacă au recunoscut că Ana are o voce specială, a cântat corect, are o tehnică impecabilă, membrii juriului - CRBL, Pepe şi Dorian Popa - i-au găsit un cusur: că mica artistă nu a transmis destulă emoţie. "Ai potenţial foarte mare, din punct de vedere tehnic ai fost foarte aproape de perfecţiune, dar trebuie să mai fie şi emoţie", i-a spus Dorian.

Chiar dacă nu s-a calificat în finala Next Star, cu siguranţă că Ana Silion a convins publicul de talentul pe care îl are.

Citit 2269 ori Ultima modificare Vineri, 10 Martie 2017 22:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.