Trupa Fantastic Girls din Galaţi, la "Românii au talent"

Trupa Fantastic Girls din Galaţi, la "Românii au talent"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Talentate, frumoase şi provocatoare, au adus o adevărată explozie de energie pe scena concursului „Românii au talent” de la Pro Tv.

„Noi suntem Fantastic Girls cea mai bună trupă de street dance din Galaţi. Suntem şapte fete pentru că şapte este numărul nostru norocos. Suntem moldovence, suntem rele şi suntem extrem de talentate. Sper să luăm patru de Da!”, mărturisiseră dansatoarele, pe Faleza Dunării, înainte de a intra în competiţie.

Din păcate, de la masa juriului, Florin Călinescu şi Andra au văzut mai degrabă desincronizările şi asimetriile din dansul lor, aşa că le-au spus „NU”. Mai îngăduitor, Andi Moisescu a oferit un Da, prestaţiei lor care, în opinia Mihaelei Rădulescu a fost la limita între „un dans corect şi unul mai puţin reuşit”. Dar diva de la Monaco a văzut dincolo de tehnică şi de emoţii: „Mie una mi-aţi plăcut! Îmi place ideea, îmi place preocuparea voastră pentru detalii şi îmi place cum dansaţi! Eu cred foarte tare în voi şi da-ul de la mine înseamnă că aveţi de ce să continuaţi şi de ce să mergeţi pe drumul acesta şi mai departe! Se vedea pe fetele astea că le place pe bune să danseze, şi cam de-acolo a venit aprecierea mea!”, a spus Mihaela Rădulescu.

Gălăţencele sunt aşteptate anul viitor la Românii au talent.

Citit 1853 ori Ultima modificare Duminică, 12 Martie 2017 13:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.