S-a jucat cu vocea şi-a CÂȘTIGAT. O gălăţeancă, în echipa ANDREI la ”Vocea României Junior” | VIDEO

S-a jucat cu vocea şi-a CÂȘTIGAT. O gălăţeancă, în echipa ANDREI la ”Vocea României Junior” | VIDEO
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

La audiţiile pe nevăzute, gălăţeanca Ioana Bulgaru a cucerit-o pe Andra cu o interpretare originală şi jucăuşă a celebrei piese "I'm Not The Only One", şi s-a calificat la „Vocea României Junior”, de la Pro Tv.

„Am venit la Vocea României ca să demonstrez ce pot şi să văd dacă pot să devin mai cunoscută. Pentru mine, job-ul de vis ar fi să pot să cânt în continuare şi să am concertele mele. Nu mă văd făcând altceva”, a mărturisit cu convingere Ioana Bulgaru, din Galaţi, înainte de a urca pe scena concursului „Vocea României Junior”, duminică seara, la Pro Tv.

Însoţită de mama ei, de sora mai mare, şi de „profa” de canto, Monica Măciuceanu, Ioana a povestit, cu umor, că nu se dă în vânt după şcoală. Iar partea „cea mai rea” este că mama nu e doar profesoară la şcoala unde învaţă, ci predă şi geografia la clasa ei, motiv pentru care colegii o tot roagă s-o convingă să nu le mai dea teme şi teste!

Întrebată pe care dintre cei trei antrenori i-ar alege, dacă toţi s-ar întoarce, Ioana a optat pentru Moga: „Toată lumea vrea la el!”.

Dezinvoltă, energică şi veselă, Ioana Bulgaru a umplut scena cu o reinterpretare, în manieră personală, a piesei "I'm Not The Only One", şi a convins-o pe Andra să-şi întoarcă scaunul şi s-o revendice în echipa ei: „Bravo, Ioana, nu ştiu ei ce au pierdut!”, i-a spus Andra, arătând către colegii de juriu.

„Mi-a plăcut reinterpretarea piesei şi mă bucur foarte tare că eşti în echipa Andrei! Bravo, Andra!”, a spus cu fairplay Inna.

„Ai o voce foarte jucăuşă! Ai fost aşa, jumătate cântăreaţă, jumătate actriţă. Eu cred că, pe mai departe, mi-ar plăcea să păstrezi jovialitatea pe care o ai, dar, în acelaşi timp, să şi stai un pic pe note! Dar Andra o să se ocupe de asta foarte bine!”, a fost de părere Marius Moga. Dar imediat a fost contrazis de Andra: „E foarte bine că te joci aşa! Partea bună este că nu toată lumea poate să cânte aşa, dar tu poţi! Şi de aceea eşti în echipa mea! Bine ai venit! Ai cântat foarte fain! Aşa trebuie să cânţi tot timpul! Ioana ştie să fie interpret! Că nu e totul doar să cânţi corect”, a spus Andra.

O felicităm pe Ioana şi îi ţinem pumnii să ajungă cât mai departe la "Vocea României Junior".

Citit 4503 ori Ultima modificare Luni, 13 Martie 2017 16:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.