Gălăţeanca Diana Movilă, la "Vocea României Junior"

Scris de  Sâmbătă, 18 Martie 2017 10:00
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Încă o gălăţeancă urcă pe scena audiţiilor pe nevăzute la „Vocea României Junior”, prin urmare, duminică seara, de la ora 20,30, aveţi toate motivele din lume ca să daţi televizoarele pe Pro Tv.
Diana Movilă este deja un nume cunoscut cititorilor ziarului „Viaţa liberă”. În 2011, la nici şase anişori, aflaţi din ziarul nostru că s-a întors cu „Premiul special TVR” de la celebrul Festivalul Concurs „Mamaia Copiilor”. La vârsta de nouă ani, ridica publicul cu juriul în picioare cu aducând cerul pe scena „Next Star”, concurs la care a fost finalistă. Scriam atunci mărturia actorului Vasile Muraru: „Dacă n-aş vedea că eşti om, juram că eşti înger!”. Şi iat-o acum la Vocea României Junior.
Rămâne de văzut dacă Diana, care este eleva profesoarei de canto Ionela Slabu, va reuşi să întoarcă vreunul dintre scaunele membrilor juriului, aşa cum a reuşit gălăţeanca Ioana Bulgaru. Noi îi ţinem pumnii stânşi.         

Citit 4879 ori Ultima modificare Vineri, 17 Martie 2017 16:59

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.