Audiţii pe nevăzute | Încă o gălăţeancă merge mai departe la "Vocea României Junior" (VIDEO)

Audiţii pe nevăzute | Încă o gălăţeancă merge mai departe la "Vocea României Junior" (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cuceriţi de glasul şi interpretarea ei, Inna şi Marius Moga ar fi fost gata să se dueleze, pentru că fiecare şi-o dorea în echipă la „Vocea României Junior”, dar gălăţeanca Diana Movilă a pus punct bătăliei înainte de a începe.

„Eu, când sunt pe scenă, simt că pot să ajung şi la nouă metri deasupra cerului. Nouă este cifra mea norocoasă”, a mărturisit gălăţeanca Diana Movilă, înainte de a urca pe scena competiţiei Pro Tv „Vocea României Junior”, duminică, la ultima seară de audiţii pe nevăzute. Extrem de populară printre colegi şi prieteni, care o alintă „Didi” sau „Gogo”, de la „gogoşică”, Dianei îi plac foarte mult gogoşile cu umplutură de ciocolată. De câte ori repetă sau face vocalize acasă, vecinii închid televizorul sau radioul şi se bucură de un spectacol gratuit!

De o reprezentaţie pe cinste au avut parte spectatorii şi juriul, atunci când Diana Movilă a cântat „What a Difference a Day Makes”. „Vai de frumos!”, a exclamat Andra, cum a auzit-o. Ca să nu tulbure magia creată de Diana, Inna şi Marius Moga au apăsat, în ultimele secunde ale interpretării, butonul, întorcându-şi scaunele şi revendicând-o în echipa lor.

„Felicitări pentru cum cânţi, Diana! Cânţi foarte sensibil! Simţi muzica foarte mult şi foarte bine. Mă bucur că s-au întors colegii mei! Şi acum să fii tu dură cu ei şi să zici: «Hai, care oferă mai mult!». Şi să alegi cu grijă echipa în care vrei să mergi!”, a sfătuit-o Andra. Inna a apucat s-o întrebe doar ce-şi doreşte, iar răspunsul a fost cât se poate de edificator: „Îmi doresc să ajung departe în concursul acesta şi îl aleg pe Marius Moga!”.

„N-am apucat să ne batem! Diana a cântat foarte bine! Şi are un simţ al muzicii de care ne-am dat seama toţi trei! Mi s-a părut că este cea mai muzicală dintre vocile pe care le-am auzit. Nimic nu-mi distrage atenţia de la povestea piesei şi asta e un lucru mare!”, a spus Moga, încântat de alegerea gălăţencei. „Nici n-am mai apucat să mă duelez de data asta, mi-a plăcut foarte tare vocea ei!”, a spus Inna.

Concluzia a venit de la actorul Mihai Bobonete, prezentatorul emisiunii: „O să fie show la Vocea României junior cu tine, o să vezi!”.

Dincolo de calificarea la Vocea României Junior, Diana a mai obţinut ceva: promisiunea că va primi Bichonul pe care şi-l doreşte de mult! Noi îi ţinem pumnii să ajungă cât mai departe în concurs!

Citit 1471 ori Ultima modificare Luni, 20 Martie 2017 17:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.