Abține-ne, maestre!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Atât îmi doresc, să nu aud cumva că s-a întrebat maestrul Cristoiu de unde avea Kobe Bryant elicopter.

* Altfel, mai toată lumea a auzit de baschet și de NBA după accidentul de duminică seară, din Statele Unite ale Americii. Unul n-ar recunoaște că, de fapt, s-a uitat exclusiv la Exatlon.

* Un tânăr de 29 de ani care a urmărit în Botoșani o femeie până la lift și a agresat-o sexual a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, a decis duminică instanța. S-or fi grăbit și judecătorii, nu-s de blamat, se pregăteau și ei de protest, ca băieții.

* Ana Maria Popescu (fostă Brânză) a cucerit medalia de aur în cadrul Cupei Mondiale de scrimă de la Doha. În aceeași zi, un bărbat care a amenințat cu o sabie trecătorii de pe o stradă din localitatea gălățeană Munteni a fost împușcat de polițiști. Nu prea mai avem consumatori de sport ca altă dată, pe bune...

* Încă o trăsnaie. Un poștaș din județul Vrancea este anchetat de polițiști după ce a furat banii locuitorilor comunei Chiojdeni. Sute de localnici nu au primit pensiile, alocațiile și ajutoarele sociale care, scriptic, sunt plătite în luna ianuarie. O fi crezut săracul poștaș că poate da lovitura și fără bani europeni. Dacă nici ăsta nu e start-up, atunci când și cum?

* Ca să nu mai spunem că Poșta Română i-a devenit peste noapte datoare vândută fraierului vrâncean. Nene, ți-a făcut omul reclamă, știri despre oficiile tale nu prea mai văzusem de ceva vreme.

* Ministrul Violeta Alexandru a anunțat că nu are nevoie de liftieră la Ministerul Muncii, ea precizând că poate urca și coborî pe scări sau, dacă are nevoie de lift, e în stare să apese și singură pe buton. Așa e, hemoragia financiară a fost rezolvată, rana e cusută pe viu, iar pacientul, deja decedat, poate să joace într-un film mut.

* Femeile de serviciu, alea trei sau patru, de pe la Palatul Victoria ar trebui să se simtă vizate. Păi, ce facem, dragă, ne batem joc de bugetul țării? Dăm cu mătura și cu cârpa și așteptăm salariul și celelalte beneficii? N-am mai pomenit așa ceva.

Citit 1266 ori Ultima modificare Luni, 27 Ianuarie 2020 18:02

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.