NUP-ul îşi schimbă părul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ce surpriză, Elena Băsescu a demisionat din PDL! E ca şi cum aş afla acum, la aproape 40 de ani, că Pi este 3,14. Un calmant, vă rog, sunt hipertensiv...

* Mezina marinarului ar putea candida ca independentă la europarlamentare, dar cel mai probabil o va face pe listele Partidului Mişcarea Populară. Iarăşi bombă, din nou mă dor tâmplele. Aşa vreţi să bateţi voi PSD-ul, mă?

* A început o nouă campanie electorală. Ponta anunţă prin gorniştii săi că peste 250.000 de români vor primi pensiile mărite. Despre faptul că ficatul celor din mediul privat se majorează pe zi ce trece nu scapă nimeni nicio vorbă.

* Acelaşi Ponta crede că Băsescu seamănă „foarte tare” cu Ianukovici. Nici nu ştie ce compliment îi face.

* Bombonel a primit ieri NUP pentru dosarul Zambaccian 2. Doriţi două proverbe care i se potrivesc de minune fostului premier? Iată-le: NUP-ul îşi schimbă părul, dar năravul ba. / Ce a păpat NUP-ul, e bun păpat.

* Dacă mai era nevoie, Antonescu a dat iarăşi sfoară-n ţară că vrea să ajungă preşedinte de stat. În turul al doilea se vede într-un duel încins cu reprezentantul PSD-ului, cel mai probabil Ponta. Eu zic că vor fi mici gustoşi chiar şi în decembrie.

* De la 1 aprilie vom avea buletine cu cip. Cine doreşte, încă nu e obligatoriu. Ca şi în momentul în care au apărut paşapoartele biometrice, s-a speculat faptul că aceasta ar fi arma Fiarei. Aşa o fi, sunt corijent la misticism, dar ce-o să facem atunci când fi-vom nevoiţi să intrăm în Harghita şi Covasna numai pe baza actului de identitate? În primă instanţă, vom putea înjura pe bază de cip (pe moldoveneşte)...

* În judeţul Suceava plouă cu materii fecale. Oare ăia de la meteo cum ar trebui să ne avertizeze în cazul intensificării precipitaţiilor, ar trebui să emită cod maro?

* Dragi suceveni, plouaţi de grindina bej, mergeţi degrabă la agenţiile Loteriei Române că nu se ştie de unde cade norocul. Ba se ştie, din cer, dar poate se va simţi şi-n buget.

Citit 916 ori Ultima modificare Luni, 24 Martie 2014 14:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.