Nety, îţi ia Viorel locul!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Premierul Viorel mărturiseşte că Sârbu, fostul boss de la Pro TV, i-ar fi propus să-l facă preşedinte, replica grozavului prim-ministru fiind pe măsură: „Mai bine vă plătiţi taxele!” Sigur n-a înţeles despre ce-i vorba, bărbosul i-o fi propus postul lui Busu. De fapt, nici Nety Sandu nu se simte mai bine. Or nu-i totuna.

* Sârbu reacţionează: „Ponta confundă media cu Disneyland-ul propagandei.” Cu alte cuvinte, băi, Mickey Mouse, să i-o zici lui Tom şi Jerry, Goofy şi Scooby-Doo, Bălănel şi Miaunel, cei trei purceluşi, başca altor pesonaje, c-am văzut ceva desene animate la viaţa mea...

* Unul dintre magistraţii completului care judecă dosarul lui Dan Voiculescu privind privatizarea ICA a depus la CSM o cerere de pensionare. Miroase a blat. Varanul pare să-i fi oferit postul lui Mircea Badea sau un loc în juriu la „X Factor”.

* Altfel, mă aştept ca următorul judecător care refuză să-şi dea cu părerea pe marginea cazului „Dan Voiculescu” să mormăie că i-a prescris medicul nenumărate reţete atunci când era mic.

* Un deputat PSD, Cornel Itu, vrea mai multe zile libere pentru bugetari. În schimb, bugetarii şi cei care muncesc la privat le doresc tot mai puţină libertate parlamentarilor care mimează interesul general.

* Informaţie de ultimă oră. Direcţia de Sănătate Publică Hunedoara atrage atenţia turiştilor care preferă drumeţiile la munte asupra faptului că, în această perioadă a anului, viperele sunt mai periculoase decât de obicei, în contextul în care ele se află în ciclul de reproducere. Nota autorului - grijă mare la viperele din politică! Astea se reproduc pe el nivel de trai. Şi pe industrie, economie, educaţie, sănătate şi mediu înconjurător.

* Primul soţ al Mihaelei Rădulescu, deşi în cazul său poate fi inventată noţiunea de nevast (da, nevast, fără ă), a fost condamnat la un an şi şase luni de închisoare cu executare pentru punerea în circulaţie a unor produse contrafăcute. O eseistă de renume judeţean ca madam Răduleasca nu merita aşa ceva. Sincere compătimiri!

Citit 905 ori Ultima modificare Marți, 10 Iunie 2014 16:36

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.