Selfie cu ciuma

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cele mai recente stenograme confirmă ipoteza că baronii locali conduc România. Şi o conduc cu butonul roşu pregătit de atomică. Duicu, acel anorexic suspendat din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, l-a secerat dintr-un cuvânt pe ditamai şeful Camerei Deputaţilor, Zgonea. Valerică fără frică îl luase cu „Ce face şefu’ de la Mehedinţi?”, dar nu era ziua sa norocoasă. Găluştii cu centură neagră în administraţie publică locală nu-i priise probabil somonul la micul dejun... Lasă, bă, gargara, aşa i-a tăiat-o cu reverul lui Zgonea, înecându-i interjecţiile cu salivă. În mod normal, al treilea om în stat ar fi trebuit să-i arate pisica lui Duicu, vorba aia, nu ne tragem de şireturi cu oricine, dar mă tem că şeptelul mehedinţeanului e mult mai fioros. Apropo, domnu’ baron, creşteţi şi jaguari?

* Nu înţeleg acel sondaj cu Geoană pe post de adversar al lui Iohannis. Zice-se că l-ar învinge pe sas într-un tur al doilea al alegerilor prezidenţiale. Pentru mine e limpede că Mirciulică n-ar bate pe nimeni în nicio luptă electorală - până şi Vanghelie ar mătura cu el pe jos. Chiar dacă, cinstit, decât Ponta, l-aş prefera pe soţul doamnei Mihaela. Măcar alege sauna în detrimentul raliurilor.

* Mircea Băsescu, fratele lu’ frate-su, cerşeşte arest la domiciliu. Ca Gruia Stoica şi alţi năpăstuiţi ai soartei... Cunosc însă un personaj politic care-şi blesteamă zilele de când a fost inventată această struţo-cămilă, îl paşte pericolul. Bombonel n-ar alege nici în ruptul capului arestul lângă doamna Dana, parol.

* Dacă m-ar bate destinul, Doamne fereşte, aş dori şi eu arest la domiciliu. La domiciliul doamnei Monica Bellucci. Se aude că nu prea sforăie.

* În plin 2014 a reapărut ciuma bubonică, o maladie plăcută, uşor de pronunţat care făcea ravagii prin Europa în secolul al XIV-lea. Ce coincidenţă, pariez că laboratoarele Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii n-au nici în clinică, nici în policlinică cu acest subiect. Să ne facem selfie cu bubonica!

Citit 963 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Iulie 2014 14:57

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.