Ageamiii şi performanţa

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Acum două zile am fost sunat de trei persoane care doreau să vadă meciul de fotbal Dinamo - Oţelul. Nu înţelegeau faza cu Look TV şi încercau să obţină informaţia dintr-o sursă cât de cât credibilă. Ne-am indignat pe rând că trebuie să ne spânzurăm cu cablul de fiecare dată când începe campionatul românesc de dat la gioale. Explicatu-le-am că, în ciuda aparenţelor, băieţii care călăresc în HD întrecerea autohtonă sunt nişte ageamii. Ei vând gardul proaspăt vopsit (şi la un preţ piperat), în vreme ce leopardul abia aşteaptă să-ţi pupe scalpul - emisiuni de prezentare cu Roxana Ciuhulescu, o domnişoară de doi metri fără habar de fotbal, şi Horia Ivanovici, un băiat cu talente de cocalar care nu cunoaşte limba română. Dragi telespectatori, poftă bună!

* Despre meciul din Şoseaua Ştefan cel Mare nu pot spune mare lucru. Ai noştri ca brăduţii au fost măcelăriţi la nici jumătate de oră de la declaraţia în prime-time a lui Ciofoaia, numărul 1 la Oţelul după arestarea lui Adamescu, afirmaţie conform căreia fosta campioană a României se pregăteşte de noi performanţe. În lotul de jucători are cel puţin un exponat remunerat cu fabuloasa sumă de 450 de euro pe lună, în schimb îşi permite să pronunţe, cu zâmbetul pe buze, noţiunea de performanţă sportivă. El, săracul, care nu poate face diferenţe între mingea oficială de campionat şi balonul destinat jocurilor din Cupa României, chestiuni de nişă pe care dacă nu le visezi n-ai ce căuta în fenomen...

* Liviu Dragnea este revelaţia acestui an politic. Într-o conferinţă cu prefecţii, stindardul Teleormanului s-a luat de un căpitan de judeţ care folosea „datorită” în loc de „din cauza” şi invers. Jos pălăria pentru indivizi care mai ţin la nenorocita asta de limbă română, că m-am săturat de ghimpi lingvistici de genul lui „vreau decât două mere”, „aşa ceva?”, „eu, ca şi om de cultură” sau „să fie frumos, gen”.

* Internetul viitorului are viteza 5G, adică un film va putea fi descărcat fix într-o secundă de pe site-urile de profil. Stai aşa, nenea poliţist, nu eu, aşa e ştirea, bre!

Citit 775 ori Ultima modificare Marți, 29 Iulie 2014 16:27

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.