Apa aduce noroi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Doina Pană, cunoscută ca „fă, Doină”, a emis o frază memorabilă extrasă de sub gazele de şist ale creierului: Nici inundaţiile nu mai sunt ce-au fost odată. Corect, madama are dreptate - acum câteva luni inundaţiile o trezeau direct în barca lui Ponta. Carevasăzică, fă, Doină, aveai chef de nişte inundaţii de altă dată? În cazul doamnei ministru, inundaţia strică reputaţia, slogan plagiat cu miros de deodorant...

* Alt personaj hazliu din echipa Candidatului, ministrul Costoiu, a oferit un răspuns minunat, întrebat fiind dacă nu-i forţată candidatura Candidatului într-o zonă umilită de inundaţii. Gânditorul de la Cercetare, cu morga inventatorului scorburii din covrig, a spus că apa aduce noroc, ratând ultima consoană. Noroi aduce, bă, că-n noroc ai călcat pe stradă, nu pe Apa Sâmbetei în care vă tot scăldaţi.

* Probabil din acest motiv plâng bieţii sinistraţi - curge norocul pe viitură şi nu stă nimeni la pândă, să-l pescuiască. Iar codul portocaliu de nenorocire le dă din nou târcoale, Costoiule!

* Ponta, adică domnul Candidat, a glăsuit în toiul operaţiunilor de salvare din sud-vestul ţării că lumea nu trebuie să se panicheze pentru că, de fapt, n-a păţit nimeni nimic. Muriseră doar „aproximativ” doi oameni, vorba lui Găbiţă Oprea, deci un deces-două n-ar trebui să deraieze buna dispoziţie a electoratului. Cinstit vorbind, de pierdut au avut doar cei care s-au dus pe lumea cealaltă: nu mai prind alegerile prezidenţiale din toamnă, başca vreo găleată cu făină, zahăr şi ulei, un impozit majorat per bucata de apartament şi aşa mai departe. Cum să-ţi permiţi luxul de a sucomba?

* Un turist britanic a fost îndoit cu bătaia de un taximetrist din Braşov. Sloganul „Exploraţi Grădina Carpaţilor!” merita şi o demonstraţie, ce cred ăştia de p-afară, că sunt de capul lor? Nene, exploraţi grădina aia, dar aveţi grijă să nu călcaţi pe greblă!

* Revin cu ştirea zilei de ieri. Sau de alaltăieri seară, ce mai contează... Ponta şi-a lansat oficial candidatura pentru prezidenţiale. Îl vrei la Steaua?

Citit 794 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Iulie 2014 15:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.