Amantul preşedintelui

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Elena Udrea va sta în genunchi... Iertaţi-mi crâmpeiul foarte familiar întâiului marinar al ţării! E un fel de amintiri din viitor sau profeţii despre trecut, ca să intru pe un teritoriu drag fostului ideolog comunist Silviu Brucan. Dar va îngenunchea distinsa blondă care se visează preşedinte. O va face ca să ne cerşească voturile, însă din punctul meu de vedere – parte masculină perfect sănătoasă în anumite zone anatomice – urnele Lenuţei trebuie să se deschidă abia la ora 9 seara...  

* Ar suna al naibii de haios, după decembrie încolo, să-l întrebi pe Băsescu dacă e cumva amantul preşedintelui. Nu vă supăraţi, dar Academia Română n-a uns încă noţiunea de preşedintă. Alea de la CAP-urile de pe vremuri îşi luau titulatură după cum le dorea inimioara. Şi nu numai titulatură.

* Cum ar fi fost ca Miţa Biciclista, după ce s-a sfârşit Regele Leopold al Belgiei, să-şi dorească sceptrul, hă? Metaforic vorbind, şi l-a însuşit, dar haideţi să nu sărim calul!

* Dreapta din România va avea în toamnă şansa ţuicii de prune în judeţul Vaslui. Udrea s-a gândit să-l proptească pe Diaconescu în cursa prezidenţială (despre Cristian Diaconescu este vorba, nu vă gândiţi la oricare ştirb cu garsonieră TV), Macoveica s-a rupt de partid ca să meargă de una singură pe drumul spre Cotroceni, apoi şi-a anunţat intenţiile şi Cataramă. Antonescu s-a rupt de Ponta şi i-a dat un brânci lui Iohannis spre pista de alergare. Ulterior, Predoiu, şi el candidat în creion, s-a unit cu Iohannis, Antonescu a făcut doi paşi în spate, Diaconescu a fost aruncat de la balcon, Udrea deja este candidat cu acte în regulă şi vorbeşte despre fostul său stindard (da, fostul pesedist propus de PMP era lumina ochilor blondei sau cel puţin aşa-mi părea) ca despre un duşman politic, Boc s-a trezit că vrea cu Lenuţa, iar Crin şi-a spart buza afirmând că nu ştie cu cine va vota în toamnă, că nu-l cunoaşte prea bine pe sas... Între timp, Ponta îşi poate muta liniştit mobilierul la Palat, este ca şi câştigător. Pe cuvânt de onoare dacă mai înţeleg ceva. Ah, era să uit: parcă vezi că Tăriceanu va prinde turul al doilea. Gata, ştiu, pun ştampila pe Vadim. Măcar ăsta are reţetă.

Citit 1245 ori Ultima modificare Miercuri, 20 August 2014 17:25

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.