Elecţia lui Năstase

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Vine toamna, aşa că mai uşor cu Ice (brice şi carice) Bucket Challenge! Încălzim şi noi apa aia? Nu de alta, dar Galaţiul o să fie sătul de provocările caloriferelor în iarna următoare, va da pe-afară, reţineţi ce vă spun...

* Remarcat-am fotografia lui Adelu Năstase în care câinele familiei se bucură ca prostul că i-a revenit stăpânul acasă. Doamna Dana nu apare în cadru, deci probabil că era pe post de pozar, în schimb şmecheria dulăului zâmbeşte parşiv la blitz - e încordată, încrâncenată, aproape că-mi vine să mă întreb dacă nu cumva eliberarea fostului prim-ministru a fost prost înţeleasă de patruped. Stăpânul, pentru cele comise, n-are drept de elecţie ani buni de-acum încolo, aşadar nu văd rostul erecţiei animalului de companie.

* Membrul buclucaş al câinelui năstasian e focar de imaginaţie, izvor de metafore, el zâmbeşte pentru celelalte dosare ale lui Bombonel, cazuri care s-au trezit de mult cu NUP-ul pe cap, râde ca prostul la poporul miop care se bucură că a scăpat bietul arogant, uitând că şi din cauza lui o duce al naibii de prost etc.

* Guvernul francez şi-a prezentat ieri demisia. Se poate, cum să nu, se poate chiar şi la case mai mici. Micul Paris vă spune ceva? Ce apropo deşănţat, vă rog din suflet să mă iertaţi!

* Tribunalul Bucureşti i-a stricat ieri AMR-ul omului de afaceri George Copos, închis deja în Dosarul Transferurilor. Cazul Loteria i-a adus ieri încă patru ani de conservare, decizie definitivă. E ca la jocurile de computer pe care eşti foarte aproape să le închei cu succes şi, la un moment dat, pică lumina. Oops!

* Remus Cernea, un domn cu blană, doreşte ca Parlamentul să interzică folosirea de animale sălbatice la circ. Carevasăzică, mopul intrat în Legislativ îşi închipuie că eu o să mă duc la circ ca să văd găini şi pisici. Eu ca eu, sunt lesne de stăpânit, dar parcă-l văd pe fiu-miu stresat că a ratat ultimul număr cu gândaci de bucătărie. Cum, ăştia nu-s domestici? Remuse, sufrageria ta e o junglă, ai înţeles?

Citit 888 ori Ultima modificare Luni, 25 August 2014 17:49

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.