Spioanca Ilenuţa

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Întâiul marinar al ţării s-a dus la televizor marţi seară. Avea atitudinea depanatorului (nu se uita la mine, vorba unui bun prieten), aşadar nu era frecventabil, chiar dacă mă aşteptam să scoată din el destule.

Poate că repet experienţa avută pe plan local c-un mic mogul, dar merită să-i mai acord o şansă - dădeam cu sapa la o televiziune de Galaţi şi patronul, om uns cu toate alifiile, voia să apară pe micul ecran, avea mereu câte ceva de spus. Aşa-i plăcea lui să creadă, nu e un tip spumos. Ideea e că se autoinvita şi voia să bifeze chiar şi programele de dimineaţă.

Ajungea în platou, asculta liniştit horoscopul, se mai enerva că dialogul nu aluneca unde voia amatorul de curling, iar la final - de fiecare dată folosea placa asta - mulţumea pentru invitaţie, de ca şi cum telespectatorul avizat ar fi suferit de fisură de conductă bucală. Eh, cam p-aici este şi Băsescu. N-o să cred că s-a rugat Turcescu de el să vină la B1 TV, Traian avea multe de aruncat în eter, iar principala-i săgeată a fost aceea conform căreia unul dintre contracandidaţii lui Ponta ar fi ofiţer sub acoperire, adică spion. Aş avea mai multe comentarii de comis, anteniştii se vor minuna:

1. Candidatul-spion nu poate fi decât Elena Udrea. Cunosc o vorbă prin cartier, mi-e jenă că am ajuns să-i reproduc chiar şi varianta de muşama în acest colţ de pagină, e patentată de caracterele tatuate post-decembriste. Aşadar, femeia-spion ar fi aceea care, din cauza anatomiei (din cauza, nu mulţumită), îşi şterge urmele. Mă iertaţi, nu mai pot oferi niciun element, las imaginaţia fiecăruia să termine tabloul. Doamne, ce ruşine m-a cuprins!

2. Nu înţeleg de ce cotrocenistul a dat cu barda doar în candidaţii de dreapta, cu o singură excepţie. El nu ştie decât de Ilenuţa, a şi povestit cât de simpatică i se pare făptura... Cam intimă descriere, monşer, cam intimă! Să fie pe blat cu Ponta, aşa cum presupun câteva publicaţii? Da, e posibil orice.

3. Să-l scoată cineva de pe scenă pe Tăriceanu. Ăsta, readus în viaţă de PSD, îi face rău, în mod involuntar, chiar pesedeului. Căline, vezi că i-au dat dinţii ăluia mic... Cel mai mic.

Citit 986 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Septembrie 2014 18:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.