Reîncarna-m-aş!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* S-a intrat de câteva zile în campania electorală şi n-am câştigat nimic. Nicio pomană electorală, promisiuni ioc, nu simt nimic. Exclud ordonanţele de urgenţă, alea n-au cum să dispară. Bă, candidaţi şi voi mai cu talent?

* Presa italiană titrează că premierul României, întâmplător şi candidat la ciolanul suprem, este un veritabil erou anticorupţie. Babele care dau şpăgi în ouă şi găini leşinate ar trebui să fie dominate de stări febrile. Cu ăsta nu-i de glumă...

* Acelaşi individ, eroul asiatic de pe afişe, se laudă că duce o campanie de bun-simţ. Ce contează că a intrat în campanie de câteva luni bune, cu pomeni electorale fără precedent? Important este să audă unii că e băiat civilizat, cu obraz. Apropo, asta cu bunul simţ parcă-i aparţinea fostului său amic, Crin Antonescu. Cum, şi asta-i furăciune?

* Un adversar al premierului, băiatul ăla cu prenume britanic şi nume ciobănesc, promite câte 2.000 de euro pentru fiecare nou-născut. Mi-aş dori să pot crede în reîncarnare şi să revin pe planetă până pe 2 noiembrie, ziua primului tur de scrutin. Williame, îmi dai cetăţenie dacă n-oi avea şansa de a mă naşte tot în spaţiul carpato-danubiano-Ponta? Sărut mâna, boierule!

* Nu mă pot abţine de râs. Tipul cu mai multe neveste decât mandate de parlamentar (şi e în politică de prin 1990) afirmă că e singurul care-l poate învinge pe Victoraş. OK, merg pe mâna lui, dar îl întreb dacă-şi doreşte asta. N-am auzit în viaţa mea un iepuraş că ţinteşte să-şi întreacă maestrul.

* Simona Halep a coborât de pe locul al doilea din clasamentul WTA. Nu e nicio surpriză, v-am spus de mai bine de jumătate de an că sportiva noastră nu poate fi considerată o campioană. Este o jucătoare de tenis care trebuie tratată cu respect, dar care niciodată nu va putea confisca un turneu de Grand Slam. Nu o denigrez, ci dimpotrivă îi felicit părinţii, singurii care au investit în ea într-o ţară în care nu avem o pistă de alergat ca lumea, darămite nişte terenuri de zgură. Bravo, Simona!

CITEŞTE ŞI: Candidatul asiatic

Citit 643 ori Ultima modificare Duminică, 05 Octombrie 2014 17:33

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.