Nepregătită pentru o relaţie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Permiteţi-mi, vă rog, să sparg gheaţa cu una mondenă. E caldă, o priveşte pe Lora, o gălăţeancă talentată cu microfonul în mână, adicătelea o cântăreaţă cu destul potenţial. Respectiva a divorţat, are actele în mână, deci îşi permite să vorbească în lipsa unei jumătăţi. Declaraţia ei, oferită pe scările Tribunalului, e mai vedetă decât orice altă vedetă din şoubizul autohton - „Am pierdut un soţ, dar am câştigat un prieten pe viaţă.” Vă vine să credeţi că o femeie recent separată de bărbat-su poate afirma aşa ceva? Poate o să mă întrebaţi de ce Lora, de ce nu vreun candidat la preşedinţie, de ce nu cea mai recentă afirmaţie a lui Băsescu, de ce nu reacţia lui Turcescu după aşa-zisa deconspirare a marinarului de la Cotroceni... E mai bine să-i lăsăm să se păruiască în obscuritate, deoarece în campania electorală şi o virgulă sădită aiurea într-un text poate fi considerată părtinitoare. Totuşi, trebuie spus faptul că Robert Turcescu, rămas în izmene după acea bombă de luna trecută, a devenit şi mai penibil comentând dezvăluirea preşedintelui statului. Revin la Lora, mânca-o-ar tata, că tot e voie după ce şi-a spart verigheta:

1. Un certificat de căsătorie o împiedica să-l aibă prieten pe viaţă pe băiatul ăla? Mi se pare o inepţie extrasă parcă din mediul politic. Nu înţeleg cum poţi câştiga un amic după ce-l basculezi din patul conjugal. Doar să fie vorba despre un eunuc, această Lora fiind cu adevărat o femeie care merită atenţie.

2. Aştept reacţia tipului, consider că a fost jignit grosolan de fosta nevastă.

3. Îmi aduc aminte că, în perioada în care negociam cu acneea o figură cât de cât comercială, mi se dădea cu flit de către fetişcane chipeşe. Toate îmi spuneau că sunt un băiat grozav, cu reale calităţi, dar că nu sunt pregătite pentru o relaţie. Nu pentru o relaţie cu mine, ci pur şi simplu le incomoda prezenţa unui mascul. Cel puţin aşa mi se inocula. Peste alte două-trei zile, le zăream la braţul altora. Oare să se fi răzgândit? Aşa de repede?

Citit 754 ori Ultima modificare Marți, 14 Octombrie 2014 16:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.