Microsoft files

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dosarul Microsoft iese din matcă, deja poate fi numit foileton. Procurorii au percheziţionat ieri domiciliile lui Cătălin Harnagea, Remus Truică şi Dorin Cocoş. Dar şi baza sportivă a fostului jucător de tenis Dinu Pescariu. Vorba spotului publicitar, iubi, ţie nu-ţi pasă chiar deloc de probleme mele?

* În limbaj calculatoristic (mi-a spus mie unul mai învăţat decât mine), dosarul e fix file. Aşadar, propun să intitulăm întregul caz drept „Microsoft files”. Deşi, cu madam Abramburica în toiul problemei, ne cam facem de râs. Ea pare mai de la ţară, aşa...

* Se aude că acasă la Remus Truică, fost consilier al lui Adelu Năstase, au fost descoperite câteva casete compromiţătoare cu Patricia Kaas. Casete audio, vă rog să nu vă ambalaţi. Un iubitor de artă şi Truică, aproape că-mi scapă o lacrimă.

* Dorin Cocoş ar fi plecat din ţară la scurt timp după ce DNA a cerut aviz pentru începerea urmării penale pe numele a nouă foşti miniştri. Ce-mi plac coincidenţele!

* A apărut şi situaţia botezată simbolic „Mafia retrocedărilor”, ocazie cu care am aflat cât de sărac este Hrebenciuc, cunoscut şi ca Guzganul Rozaliu. Bietul de el n-are cine ştie ce – o casă, un teren, două ceasuri, câteva tablouri şi un cont în bancă de circa 1.500 de euro. Concluzii:

1. Din 1990 încoace, de când s-a afirmat în politică, a muncit ca fraierul, altfel nu înţeleg de ce este atât de amărăştean.

2. Mi-ar fi ruşine să fiu în pielea lui Andrei, fiu-su. Să fii gagiu de Dorobanţi, iar papa să deţină doar două ceasuri Constantin Vachero, zis şi Costică Elveţianu’? Doamne fereşte...

3. Cu ăia 1.500 de coco din bancă nu poţi să bei nici măcar o cafea la o cârciumă de fiţe. Să-ţi fie ruşine, Hrebe!

4. Terenul forestier deţinut de marele deputat se află în localitatea Slănic Prahova şi măsoară 500 de metri pătraţi. Ce mai faci în ziua de azi cu o bucată de pământ? Nici măcar o pârnaie nu poţi construi pe tarlaua asta.

Citit 811 ori Ultima modificare Joi, 16 Octombrie 2014 17:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.