Fernando, ai scăpat de-o grijă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ieri a început Turneul Campioanelor la tenis cu rachete şi gemetele Şarapovei. N-am scăpat nicio părere înainte de startul competiţiei, însă nu e târziu să le aplic o injecţie înfierbântaţilor care o visează pe constănţeanca Simona Halep în finală... Nu se va întâmpla asta, n-are cum, e prea departe de un anumit nivel, dar, chiar şi în eventualitatea în care nu va lua nici măcar un set (n.a. - am scris înainte ca ea să aibă primele schimburi de mingi cu canadianca Bouchard) în întrecerea campioanelor, Simona merită reverenţe. Pe barba lui taică-su a reuşit să ajungă în top, doar pe maxilarul său, aşadar lăsaţi-o mai moale cu barbarismul „România se mândreşte cu tine”!

* Într-o publicaţie on-line, am găsit ieri întrebarea „De ce să votez, de fapt?”, un soi de editorial ca să fie, o scriitură la pauşal. Când eram mai tânăr şi garaje cutreieram, căci ce altceva mai putem găsi în Galaţi, mi-am pus o întrebare asemănătoare. Îmi era familiară axioma stalinistă „Nu contează cine votează, contează cine numără voturile”, poate din acest motiv am absentat de vreo două ori de la urne. Ulterior, în generaţia Youtube şi Facebook, i-am descoperit întâmplător pe Fernando de la Caransebeş, Cruduţa, domnul Ghişe de la Braşov şi Nelson Mondialul, personaje dotate, ca şi mine, cu dreptul de a-şi consuma intimitatea în secţia de votare. Carevasăzică, de ce nu mi-aş scoate egoul la o partidă de vânătoare de candidaţi? Să voteze Fernando şi pentru subsemnatul? Mă gândesc să-i mai dau o şansă, însă istoricul ieşirilor sale în agora nu-l avantajează... Dacă s-o apuca să facă scandal la urne, mai ales că ar merge acolo în numele meu, n-aş avea de suferit? Prin urmare, îi strâng mâna cu condescendenţă şi-l degrevez de o sarcină cumplită. De data asta nu mai am nevoie de niciun ajutor.

* Bietul Viorel Hrebenciuc - aţi aflat din presă ce amărât este, conform propriei declaraţii de avere - e cercetat într-un nou dosar, trafic de influenţă, deci nu mare lucru. E surprinzător, cred că este vorba despre o greşeală. Opriţi acum ancheta, piua, piua!

Citit 759 ori Ultima modificare Luni, 20 Octombrie 2014 17:01

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.