S-a dus şi Mele

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Meleşcanu, care, imediat după votul din turul al II-lea, declara că nu simte nicio apăsare, a luat ieri drumul bătătorit de Corlăţean. Diaspora le-a gâtuit amândurora cariera... Iată cum ajung să-l plâng pe bietul Titus - el, în incompetenţa sa, trecea prin maşina de tocat aceleaşi verze, în vreme ce veteranul fost la SIE şi-a permis aroganţe de tipul călătoriei la Nancy. Ruşine, bre! Crezi că toată lumea e ca Ţiriac să-şi permită să voteze şi pe Lună?

* În locul lui Mele a fost propus un necunoscut, Motoc i se zice. N-are faţă de ministru de Externe, de ce să-l umflăm încă de la nominalizare? Profilul i-ar permite cel mult o şedinţă cu părinţii, ca să nu spun că ar putea să reprezinte şi o firmă din zootehnie care nu găseşte un mecanic pentru tancul de răcire a laptelui.

* Vrăjitorul de Mele spune că e om de onoare şi că nimeni n-a fost împiedicat să voteze pe 16 noiembrie 2014. A, dar n-aveam nicio emoţie, n-am văzut nicăieri vreun pârleaz la intrarea în secţia de votare. Bună precizare, odios ministru...

* Ieri dimineaţă, am revăzut chipul lui Tăriceanu în marele rondou din valea Ţiglinei. Printre altele, fostul şi niciodată viitorul prim-ministru al României (iertaţi-mi intruziunea!) ne inoculează din poză că-l va vota pe Victor Ponta ca preşedinte. De asociaţie de proprietari, poate, căci deja s-a scurs scrutinul pentru Cotroceni. Nici zâmbetul nu i l-am înţeles - cât de fericit poţi fi că-i dai voturile altuia în etapa a doua a alegerilor? Sau poate că era aceeaşi veselie de la singurul shooting... Când s-a tras pe el în poză pentru propria campanie electorală, a râs la „cheese” şi pentru amicul său.

* Supărat după înfrângerea lui Ponta, primarul Constanţei afirmă că-l bate tot mai tare gândul retragerii. Radu Mazăre, un comic fără voie, ar lăsa astfel poporul fără ultimul strop de cultură - vă daţi seama câţi regi şi împăraţi ar mai fi mers întruchipaţi la izmenelile sale de pe litoral? E păcat, mister, o iei prea personal! Pe Barabas nu cred că l-a jucat şi ar merge de minune. Măcar până la faza eliberării.

Citit 720 ori Ultima modificare Marți, 18 Noiembrie 2014 16:21

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.