Pufoşi vs. Nu prea cărnoşi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pufoşilor, v-a fost dor? Consilierul guvernamental Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al premierului, îi jigneşte pe toţi cei care nu-i împrumută panseurile. Se foloseşte de Facebook, arma cu care pesediştii au fost extraşi din vizuine, împroşcându-i, culmea, pe cei datorită cărora el îşi încasează leafa lunar, la data stabilită. Mi-aş dori să-l văd pe Mireluş şi în mediul privat, acolo unde nu prea mai ai timp de feisbucăreală... S-ar putea? Nu prea, unii au picat pe planetă doar pentru a fi bugetari, în vreme ce alţii - Palada îi face pufoşi p-ăştia - trebuie să dea cu cârca la patron. Numai la patron. Riscam să-l supraestimez pe Mirel, însă recent ne-a demonstrat că are destule lacune gramaticale (virgula îl devastează, ca să-l parafrazez pe scriitorul Răzvan Ioan Boanchiş), aşadar nici el nu-i destul de cărnos. Tot pufos, ca fraierii de rând...

* M-am emoţionat definitiv când madam Andronescu a venit la tribună pentru a se lamenta că trăieşte cea mai neagră perioadă a vieţii sale. Urma votul în plen pentru ridicarea imunităţii acestei cucoane care a girat cohorta de incompetenţi care au urmat-o la conducerea Ministerului Educaţiei. Dar nu pentru asta ar urma să fie iubită de DNA. Cateluţo, credeai că o să ţi se iasă numai cu plinul? Apropo, nu ţi s-a zbătut ochiul stâng în ultima perioadă? Ziceam şi eu aşa, ca să mă bag în seamă, văzusem ceva la horoscop.

* Leonard Cadar, un senator PSD care a crescut în formaţiunea politică a preşedintelui aflat încă în funcţie, insinuează că am fi aidoma pufoşilor lui Palada. Omul face referire la hienele din presă care s-ar hrăni cu sângele bieţilor politicieni. Ieri am sacrificat un miel, astăzi le dăm doi elefanţi, cam aşa suna ferparul lui Leo, pahidermele evocate de el fiind Abramburica şi Miki Şpagă. Păi, în aceste condiţii, Liviu Dragnea, Titus Corlăţean şi Teodor Meleşcanu ar fi de dimensiunea unui T-Rex. Nici mama lui Ion Ţiriac n-a zărit aşa ceva pe la Balc.

* Postare la modă pe Facebook: acel moment când... Şi de aici urmează tot felul de inepţii. Aşadar, avem acel moment când. Când ce, de ce şi ce se întâmplă?

Citeşte şi: Să fie mai în sânge!

Citit 1070 ori Ultima modificare Joi, 20 Noiembrie 2014 16:22

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.