Cutremurule, du-te la scara ta!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un astrolog dezgheţat a prorocit victoria lui Iohannis şi cutremurul de sâmbătă seară. Parcă vezi că-i iese şi a treia predicţie: Ponta şi Ghiţă, plecaţi ca fetele în Emirate, vor avea un copil...

* Seismul de 5 şi cât a mai vrut el să aibă pe scara Richter a făcut de ruşine Galaţiul. Rămas-am fără curent electric, apă, căldură, Facebook. Aproape întreg judeţul. Toate ca toate, dar românul, după o mişcare telurică, vrea să se lamenteze că l-a simţit. Unde naiba s-o facă dacă n-ai energie în priză?

* Apropo de priză. Sunt distractive spoturile publicitare care susţin sloganul reparăm ce bagi în priză. Dacă m-apucă pandaliile să bag un cui, mi-l restaurează cineva? Şi, dacă da, de ce?

* Cutremurule, du-te la scara ta! Cam aşa l-ar brusca din vorbe foştii camarazi de la bloc pe inoportunul care ne-a tulburat weekendul precedent. Comanda asta făcea carieră în anii ’80. Nu se deschisese încă Facebookul. Şi nici Angry Birds.

* L-ai simţit? M-au întrebat şi ieri nişte oameni bine intenţionaţi. Unul dintre ei, paznic de imobil, a fost chiar haios - dom'le, eşti cam vesel după un cutremur! Îl salutasem ieri dimineaţă, nimic altceva, nu mă dădeam nici Garcea şi nici Octavian Dumitru. Haide, bre, îi zic, dacă n-am dat ortul popii, n-am voie să mă bucur de o nouă zi de lucru? Nu m-a înţeles, probabil locuieşte la etajul al zecelea.

* Se aude că şi Ponta a reacţionat astfel în marea duminică de 16 noiembrie 2014. Klaus venea de la zece procente în minus şi a trecut la alte zece în faţă. L-ai simţit? Cam aşa l-a întrebat premierul pe Dragnea, iar singura replică a teleormăneanului a fost: ai câştigat, Victore, la o diferenţă mică. Victorie de suprafaţă.

* Năstase (fostul puşcăriaş, nu campionul la tenis) se plânge că prim-ministrul nu-i mai răspunde la SMS. I-ar fi trimis vreo două după exit-poll-uri... Ar putea să şi cânte, după celebra melodie a lui O-Zone: Nu-mi răspunzi la SMS/ Tu pe Ghiţă l-ai ales/ Ştiu că ai pierdut urât... Şi aici aş avea mai multe variante de rimă, dar mi-e ruşine.

Citeşte şi: Boschetari în tocul uşii

Citit 1018 ori Ultima modificare Luni, 24 Noiembrie 2014 20:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.