Domnul plăteşte penal?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ponta consideră că a plătit politic ruşinea votului din diaspora. Mă tem că factura e mai mare, domnule premier: restaurantul Diaspora acceptă plata numai în penal.

* Reţinerea patronului Capră de la clubul de fotbal Petrolul Ploieşti umple halba amarului din sportul cu chişcă de pe la noi. Ehei, unde-s vremurile în care băieţii deştepţi cu jambiere îi cereau statului facilităţi? Băteau monedă că fotbalul e fenomen social, că racolarea copilaşilor din faţa blocului pentru instruire e sinonimă cu garantarea unui stil corect de viaţă, bla-bla... Aşa o fi, dar ce ne facem cu infinitele probleme din fenomen, DNA-ul şi DIICOT-ul desfiinţând practic noţiunea de tribună oficială?!

* Măcar aşa mai auzim câte ceva despre campionatul intern de fotbal. La televizor nu prea se mai vede (e altă golănie, una de nişă, care nu merită spaţiu în acest colţ de pagină), presa sportivă s-a rărit, aşadar rămânem cu Simona Halep şi cu bârfele din jurul carierei acestei domnişoare.

* Fratele preşedintelui încă în exerciţiu iese de la păstrare. Mircea Băsescu va fi arestat la domiciliu - Antena 3 ar trebui să facă un pic de zgomot. Dacă nu pe micul ecran, căci pare să se fi dat un pic cu actuala putere, măcar să închirieze apartamentul de deasupra lui Băse junior. O bormaşină, nişte muzică dată la maxim, ceva...

* Cu permisiunea dumneavoastră, revin la oaspetele din Dubai. Întors la muncă, Ponta a anunţat că gazele nu vor fi scumpite nici pentru populaţie, nici pentru CET-uri. Iar campania electorală a trecut, nici nu mai ştii ce să crezi... Victore, ne-ai dat o veste bună, hai că ai făcut un pas important, începi să-mi devii simpatic. Deja îmi pare rău că ai pierdut la zece procente alegerile din 16 noiembrie. Trebuia s-o iei doar la vreo trei-patru la sută. Era tot înfrângere, dar orişicât.

* La Palatul Parlamentului a fost declarată, ieri, alertă de securitate maximă, după ce un proiectil de război a fost găsit de muncitorii care efectuau lucrări pe terenul din apropierea clădirii. Hm, iar unii au inventat referendumuri pentru a-i mai tria pe parlamentari.

Citeşte şi: Scriitoarea lui Felix

Citit 618 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Noiembrie 2014 15:40

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.