Mărginimea UDMR-ului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ce surpriză ne pregătesc lorzii de la UDMR? Vor ieşi de la guvernare... Taman acum, în pragul iernii, ceva nemaipomenit, aproape că sunt consternat. Şi ce vor face ei de acum încolo, vor rămâne izolaţi în case, până la primăvară? Aş, vor trece munţii Făgăraşului, dacă-mi permiteţi o metaforă geografică. Nu v-aţi prins? Bine, vă mai dau o şansă - Păltiniş vă spune ceva? Dar Mărginimea?

* Vin vremuri ale naibii de grele. Ieri, un nene sus-pus la societatea care ne bagă contorul în casă (cu picioarele înainte) a făcut bâca, scăpând de grijile taxelor şi impozitelor din 2015. În caz că ar fi fost vreodată apăsătoare pentru domnia sa... Dacă şi ăştia îi fac concurenţă lui Felix Baumgartner, paraşutistul care şi-a găsit paraşută în România, ne-am dat celui copitat.

* După ce Tăriceanu ar fi trebuit să-i fie premier, Meleşcanu devine consilierul pe probleme de apărare şi securitate al lui Victor Ponta. Diaspora a avut un dinte împotrivă, dar băieţii copilotului nu trebuie aruncaţi ca nişte măsele stricate. O prinde şi Călin Popescu un ciolănel, ceva, însă, până atunci, revine în prim-plan distinsul care îi gonea pe parizienii adoptaţi până la Nancy - cum ar veni, ca să fiu pe înţelesul gălăţenilor, ca de la Tuluceşti până la Piteşti. Ce facem cu William Brânză, el nu se poate lipi pe nicăieri? A, mă iertaţi, n-a fost iepuraşul nimănui în campania pentru alegerile din 2 noiembrie. Iar Tări şi Mele, deşi au îndeplinit această ruşinoasă funcţie, rămân nişte băieţi oneşti. Un biscuite, o cafeluţă?

* Conform unui sondaj IRES, unul din trei alegători a fost influenţat la vot de protestele din diaspora. Adică 33 la sută, domnule Dragnea, cam mult, inadmisibil de mult, nu mă aşteptam la o probă de incultură atât de consistentă. Incultura scrutinului - e ca atunci când, la restaurant, îi ceri chelnerului să toarne apă peste vinul din pahar. Ai auzit de şpriţ, d-aia îi ceri amestecul ăsta, dar somelierii te vor judeca. Iată ce util s-ar fi dovedit un nea Nicu Văcăroiu în echipa de campanie a prim-ministrului retras câteva zile în sânul lui Sebastian Ghiţă, în Emirate...

Citeşte şi: Domnul plăteşte penal?

Citit 741 ori Ultima modificare Joi, 27 Noiembrie 2014 20:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.