Greva gândirii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Bine trosnea din taste un amic pe celebra reţea de socializare: bă, dacă Mihalache nu va mai fi şeful cancelariei sasului din cauza reacţiei negative de pe Facebook, ce ne facem? O să conducem ţara prin intermediul lui Zuckerberg? Mai bine şi-l ia Iohannis pe creţuliul miliardar pe post de Palada (sau Lăzăroiu, după gust) - cea mai nimerită mutare - şi am scăpat de-o grijă. Aşa am reveni liniştiţi la pozele cu pisici şi la saluturile de intrare şi ieşire.

* Cristiana Anghel, Madam Obloane din Parlamentul României, deplânge situaţia demnitarului român. Nu toţi parlamentarii au maşină, vi se pare normal să circulăm cu taxiul, se întreabă fosta învăţătoare grevistă, atitudinea individei reclamând o grevă a gândirii, nu una a foamei care a şi consacrat-o. Sau o grevă a foamei de cultură.

* Apelez la replica altui prieten. Tanti Cristiana, e adevărat că nu vă stă bine în taxi, cu duba ar trebui să vă plimbaţi! La fraierii cărora le tremură mâina pe banii de abonament pe o linie de transport în comun, căci astfel mai taie de pe listă nişte pâini şi câteva sute de grame de carne, nu te gândeşti, nesuferito? Taxi, du-i unde vrei, vorba cântrecului, dar să nu-i mai vedem niciodată!

* PSD-ul s-a curăţat de carii după alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014. Au picat capetele celor mai nefericiţi indivizi din partid, Geoană, Vanghelie şi Şova. Şi Negoiţă vorbise neîntrebat contra vântului, în chiar dimineaţa după exit-poll-uri, dar n-or fi nebuni băieţii să elimine un sponsor... Nici pe femeia de serviciu de la sediul formaţiunii politice n-o văd bine.

* Şova, minunatul filosof care demisiona în primăvară pentru a se ocupa de campania lui Ponta (el însuşi declarase), a ieşit năuc din şedinţa în care fusese executat. Îmi iau un timp de reflexie, a afirmat Dănuţ în faţa reprezentanţilor mass-media. Fasciculule, ai ajuns mai rău şi decât Vanghelie.

* Apropo de primarul de sector bucureştean. Marian, exclus din PSD, ar trebui să meargă la UDMR, deoarece îndeplineşte condiţia de bază: bâjbâie limba română.

Citit 738 ori Ultima modificare Vineri, 28 Noiembrie 2014 16:20

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.