Sfaturi de Crăciun

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi nu vă mai bat la cap cu politichie, nici cu alte sorcove care oricum vă bombardează ficatul în restul anului. Îmi permit doar câteva sfaturi de Crăciun, ca să putem onora invitaţiile de Revelion. Aşadar, atenţie sporită:

1. Nu consumaţi alcool de slabă factură, daţi-o naibii de pufoaică! Dacă s-ar putea să nu zăbovim în preajma paharului, ar fi minunat. Dai lichidul pe gât din prima şi gata!

2. Nu faceţi rugby pe la magazine! Cumpărăturile de sărbători tind să devină disciplină olimpică - sacoşele trebuie umplute cu o săptămână înainte, nu în ajunul distracţiei. N-aţi avut bani suficienţi până acum? OK, şi de ce să ne grăbim a-i arunca în conturile retailerilor?

3. Aveţi şosete nou-nouţe pe-acasă? Sunt must-have, nu se ştie cum dau năvală invitaţii, colindătorii sau poate că, într-o seară de sărbătoare, veţi fi nevoiţi să mergeţi în vizită. Şoseta odihnită face cât şapte mii de doctorate.

4. Nu ne machiem strident, nu fac referire la propria persoană, încă n-am reuşit să-l diger pe Boy George. Doamnele care în lunile de vară au preferat tenul lipsit de diverse subtanţe, poate şi pentru că nu le-a permis bugetul să cocheteze cu asemenea extravaganţe, ar trebui să se abţină şi acum. Sunt destui Moşi de Crăciun mânjiţi, de ce să le facem concurenţă?

5. Alimentaţia de Crăciun te împinge să păcătuieşti, să rişti vecinătatea unui maidanez de la Spitalul Judeţean. Cum, nu mai sunt câini fără stăpân în spital? Eh, îi găsim în curtea din spate, e o veritabilă grădină zoologică. Carevasăzică, evitaţi colindele stridente ale lui Azorel, Rex şi Fetiţa!

6. Nu vă holbaţi la programe slabe de televiziune! Măruţă, Acces Direct, Ţociu şi Palade, Dacă doriţi să revedeţi..., Mireasă pentru cine s-o găsi şi alţi urşi ai bunului gust pot fi ocoliţi cu ajutorul telecomenzii. Toţi distribuitorii de cablu conţin canale de tip Animal, Dicovery sau Sci-Fi. Să fim sănătoşi!

Citit 889 ori Ultima modificare Marți, 23 Decembrie 2014 10:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.