Albii sunt nişte instalatori

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gardul Penitenciarului de Maximă Siguranţă din Galaţi abia stă în picioare, noţiunea de pârnaie atârnând doar de-un fir de aţă. N-ai ce să faci, doar n-o să scoţi puşcăriaşii la treabă, ei sunt prinşi în escrocherii telefonice. Cazul "Accidentul" vă spune ceva?

* Site-ul ziarului "Lumina", aflat în parohia Bisericii Ortodoxe Române, a fost spart de nişte hackeri islamişti. Mesajul borfaşilor electronici a fost că nu există alt Dumnezeu în afară de Allah. Înţeleg, totuşi, că nu-s siguri pe mesaj: de ce să rupi în două un portal dacă sloganul tău e atât de paşnic? Halal! Sau halat.

* Mama făcea ieri gogoşi. I-am readus aminte că zăpada de pe străzi e în continuare neclintită. Mă rog, s-a scuzat într-un fel, în şoaptă, nu m-a ajutat tehnologia să pricep replica ei. Astăzi e o nouă zi şi-i spun celei care mi-a dat viaţă: mami, ne mişcăm şi noi mai cu talent? În altcineva n-am încredere...

* Apropo de omăt şi de faptul că principala grijă a conducătorilor auto este locul de parcare, nu anvelopele de sezon rece sau frâna de motor. Dragii mei, fiecare şofer, ca să-şi scoată în trafic bolidul mai mare sau mai mic, a dat într-un fel la lopată. Nu e vina mea că a nins mai tare în zona în care locuiesc, de asemenea cel pe automobilul căruia s-au prăbuşit doar câţiva fulgi n-are niciun merit. Carevasăzică, trebuie să deszăpezesc în fiecare seară câte o poziţie ca să fiu moralmente acoperit în caz că nimeresc pe metrii pătraţi decopertaţi de alt suflet sensibil? Din nefericire, inimile nobile la care fac referire nu parcurg acest colţ de ziar.

* O actriţă cu origini africane şi portoricane a scris pe Twitter că albii fac mai des duş decât celelalte rase. Înainte să aibă probleme cu africanii, ca să dau un exemplu la întâmplare, eu mă simt cel mai discriminat. Adică, ce, doamnă, mă faci instalator? N-am nicio problemă cu această meserie, dar de ce să nu câştige o pâine în branşă şi un chinez? Sau poate că s-a referit la altceva - te pomeneşti că somalezii şi indienii fac numai jacuzzi.

Citit 758 ori Ultima modificare Joi, 15 Ianuarie 2015 17:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.