Să-ţi fie ruşine, Milka!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dacă ai drum până în Elveţia şi te întâlneşti cu patrupedul Milka, transmite-i, te rog respectuos, că e o vacă. Nu pentru mine, ci în contul cunoscuţilor, în speranţa că le pot oxigena în vreun fel confortul financiar.

* CHF, boala celor care le-au dat credit băncilor... Adică le-au acordat încredere ca să pună mâna pe un credit într-o monedă care numai francă nu s-a dovedit a fi. CHF, în limbaj internautic, ar fi corespondentul lui ce hărmălaie, fată!

* Iniţialele CHF vorbesc mai mult decât e cazul despre actuala situaţie economico-socială. Şi politică, să fie şi politică. Aşadar, CHF poate fi tradus şi ca Charlie Hebdo, Franţa. Vai, ce băiat semidoct are mama! Dar de unde să ştie săraca, a trimis-o fiu-su la deszăpezit încă de săptămâna trecută.

* Ieri, în cea mai deprimantă zi din an (nu-mi aparţine lozinca asta, e rodul muncii unui aşa-zis specialist), am încercat să nu cad pe gheaţă. Vă daţi seama ce trist aş fi fost în caz că le-aş fi arătat colegilor de trafic pietonal blacheurile?

* La cât omăt este în continuare pe marginea străzilor şi pe trotuarele Galaţiului, mă aştept să văd prin Mazepe şi Ţigline ditamai urşii polari, morse şi pinguini. De fapt, pinguini am zărit acum câteva zile - se sprijineau în două mături ineficiente care mai şi încurcau circulaţia autovehiculelor.

* În weekend, la mall-ul din Brăila, s-au despăducheat unele, asta însemnând că s-au tras de păr printre mesele unei cafenele. Vedeţi ce bine e să n-ai mall în oraş? Aşa nu ne mai batem, nu mai facem grămezi ca la rugby. Cum, avem şi noi? Fiţi serioşi, abia dacă poate fi jignită în asemenea hal măgăoaia de la Vărsătura... Eh, nici shoppingul nu mai e ce-a fost cândva.

* Ne bârfesc vecinii că armele băieţilor care au defrişat redacţia Charlie Hebdo ar proveni din România. Incorect! Ar fi ajuns incomplete la destinaţie, deci n-am mai fi contabilizat victime.

Citeşte şi: Nu mă suna, Daciana!

Citit 802 ori Ultima modificare Luni, 19 Ianuarie 2015 16:23

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.