Ruj pentru nişte rochii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mă pot considera sofisticat dacă-l spurc pe francul elveţian fără să mă număr printre captivii creditelor mirosind a brânză de Milka? OK, spuneţi-mi şi aşa! CHF-ul e fix ochiul dracului, e verificată din trei surse, mai exact trei valute diferite.

* Ca să nu rămână de căruţă, şi dolarul american a luat-o razna, dar măcar ştiu din ce motiv s-a înfoiat paraiul de peste Atlantic. Cu o zi înainte, nen-tu Obama primise un cadou pentru nevastă-sa, un ruj de buze, iertată-mi fie redundanţa, doar n-o să găsim şi ruj de umeri sau de subraţ.

* Rujul lui Obama nu poate fi confundat cu rochiile lui Toni Greblă. O problemă ar fi dacă primul cadou s-ar regăsi pe cel de-al doilea... Pentru judecătorul Curţii Constituţionale, rochiile ar fi utile în cazul unei sentinţe cu executare. Numai să nu se supere consoarta.

* A mai auzit cineva de Băsescu? E tipul ăla care a locuit la Cotroceni timp de zece ani, care a băgat băţul şi-n gardul spitalului de nebuni şi care i-a cucerit inima unei blonde din judeţul Buzău. DNA-ul a anunţat că faptele din dosarul Flota se clasează, deşi multă lume aştepta ciripit de cătuşe pentru fostul preşedinte. De intrat în PMP, după terminarea mandatului, n-a intrat, pe Lenuţa n-a luat-o de nevastă şi nu pare a avea de gând. O fi dat dictatorul bir cu fugiţii? Înseamnă că Antena 3 n-a fost chiar atât de convingătoare...

* Fostul ministru Gabriel Sandu a povestit că funcţia sa călduţă (bănuiesc că la asta de ministru al Comunicaţiilor se referă) a costat cam 5 milioane de euro, bani necesari bunei funcţionări a PDL-ului din vremea guvernării Boc. Totuşi, primarul Clujului, mereu inocentul Emil, a ridicat din umeri. Aproape că nu ştie cine-i Sandu şi e posibil să nu fi văzut niciodată pe ecranul bancomatului suma asta. E vina lui că nu l-a ridicat niciodată în braţe ca să aibă acces la monitor?

* Dacă tot nu-l vor ridica pe Băsescu, ar fi bun şi un Boc, gândesc chibiţii. Sau madam Udrea, Videanu or Berceanu. E ca la schimbul de timbre – dai un cap de bour, dar trebuie să te alegi cu ceva în loc.

Citeşte şi: Şi mâna Greblă se făcu...

Citit 648 ori Ultima modificare Vineri, 23 Ianuarie 2015 16:51

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.