L-ai simţit, fată?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sâmbătă dimineaţă ne-a trezit un nou cutremur de peste 4 grade pe scara Mărmureanu. De Richter auzisem doar la televizor, eu îl ştiu pe Nea Gică de la Fizica Pământului, recent pensionat. Ca la orice manifestare a naturii, seismul a fost mai puternic pe Facebook.

* L-ai simţit, fată? Iar ea s-a gândit la bătrânelul la umbra căruia îşi consumă metamorfoza: Da, fată, încă mai are puls, nenorocitul!

* Ce bine că a fost weekend! Din câte ştiu, băncile, brokerii nu prea o ard pe la birou sâmbăta şi duminica, aşadar francul elveţian s-a mai liniştit puţin. Mă tem însă că astăzi, fiind prima zi de lucru a săptămânii, îşi va lua rolul în serios...

* Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Australian Open. Se aude că va fi răsplătită într-o monedă stabilă aidoma lungului său de linie.

* Foarte proaste au fost textele de la mitingul de ieri, din Bucureşti. Banca = cămătar legalizat, scria pe pânza unor oameni ajunşi între ciocan şi nicovală. Când v-aţi dat seama, acum, când vi se umflă tâmplele din cauza cursului, sau atunci când vi s-au dat nişte pagini la semnat cu un corp de text cât organul de reproducere al furnicii? Cu lupa se putea citi contractul, la lupă s-a ajuns, din nefericire. Ce situaţie anagramată!

* Alegerile de ieri din Grecia, indiferent de rezultatul lor, mă pun serios pe gânduri: la vară, m-aş duce pentru o săptămână într-una din insuliţele de la sud de Bulgaria. Sper să mă ajute totuşi Guvernul Ponta cu un avans.

* Galaţiul nu intră în ecuaţia bazelor sportive pe care Executivul îşi propune să le ridice în următorii ani, pe aici nu va trece nici autostrada promisă, iar despre pod, aeroport şi tunel nici nu se pune problema să mai discutăm. În schimb, stăm bine cu deszăpezirea, găurile negre din asfalt, drogurile din licee şi încălzirea din sistemul centralizat. Păi, în condiţiile astea ar trebui să ne intereseze dacă va fi numit Leancă în fruntea Guvernului. Din toate punctele de vedere, Judeţul Roşu a trecut deja Prutul...

Citit 794 ori Ultima modificare Duminică, 25 Ianuarie 2015 16:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.