Păduchele, proteina viitorului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Preşedintele României va vieţui singur la Bucureşti, doamna Carmen anunţând că doreşte să rămână la Sibiu. Vorba aia, în provincie te mai cunoaşte lumea - în Capitală ar putea fi confundată, Doamne fereşte, cu Gabi Szabo. De ce am făcut apel la providenţă? Eh, să zicem că am un dinte împotriva social-democraţiei. Revenind la subiect, mă întreb cum se va gospodări Klaus fără soţie... Cine-i va călca, spăla, găti? Sau, vorba românilor autentici din Moldova, pe cine o să mai înjure, atingă şi gelozească şeful statului? Trebuie să-l moştenim ca lumea pe Traian, nu ne putem bate joc.

* Alegerile din Grecia au fost câştigate de extremiştii de stânga. Syriza li se zice. De aici se înţelege că elenilor de rând le place foarte mult să aibă serviciu şi să se ţină de el.

* Galaţiul iese din mulţime cu informaţia conform căreia la început de an stăm excelent la recolta de păduchi şi alte zburătoare de dimensiuni reduse. Acum strâmbăm din nas, dar peste ani şi ani, când criza alimentară se va instala cu arme şi bagaje, vom scutura cu poftă un copil invadat de paraziţi. Păduchele e proteină curată, domnule!

* Cei mai puternici oameni din lume s-au întâlnit zilele trecute la Davos pentru a pune de-un Forum Economic Mondial. Planul se arată ambiţios, oraşele urmând să arate altfel, iar maşinile personale sunt condamnate la dispariţie, adică ar deveni inutile. Dacă s-ar fi pus în discuţie numai dispariţia lor, le-am fi dat peste nas mai-marilor planetei: judeţul Galaţi a bătătorit drumul acesta - încearcă să mergi prin oraş şi/sau să ajungi până la ţară! Rămâi sigur fără automobil, mai ales dacă nu e de teren, cavităţile din asfalt fiind realizate cu simţ de răspundere. Iar dacă maşina se face nevăzută, iese din scenă şi omul, deci scăpăm şi de şomaj. Merg cu silogismul mai departe şi concluzionăm că şi nouă, aidoma grecilor, ne e dragă munca.

* Concursul Miss Universe 2014 a fost câştigat de o columbiancă. Iată încă o dovadă că frumuseţea este un drog pentru ochii bărbatului. Mă rog, nu toţi sunt expuşi riscului.

Citit 673 ori Ultima modificare Luni, 26 Ianuarie 2015 16:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.