Facebook şi Maior au picat

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Începând de ieri, domnul judecător Greblă se află în concediu. E vorba despre Toni de la Curtea Constituţională, în caz că nu v-aţi prins... Da, e în concediu de maternitate, asta însemnând că rochiile primite drept şpagă (aşa zic procurorii, doar n-o să fac wrestling cu ei) au spatele gol, deci sunt eficiente.

* Simona Halep se întoarce acasă, la bucătăreala de pe net, cu bunicuţele. Vai, dar departe de mine gândul de a fi ironic, constănţeanca e stindardul sportului românesc, numai că eşecul cu Makarova are un gust atât de amar încât îmi vine să-mi duc fierea la raze. Iar jucătoarea noastră de tenis chiar ar trebui să profite câtă vreme va mai fi în top. După ce va ieşi din lista primelor 20, n-o va mai căuta nimeni pentru a apărea în reclame: nu vorbeşte grozav, nu-i nici manechin în genul Şarapovei şi nici n-o văd în costum de manager după ce va agăţa racheta în cui. Sau poate că, repet, m-a dezamăgit prea tare prestaţia ei de acum două nopţi...

* Şeful SRI, George Maior, a demisionat la câteva zile după ce a aruncat o nouă gogoaşă înfuriată, aia conform căreia ar avea ofiţeri acoperiţi prin toată presa românească. Au mai spus-o şi alţii, deci e deranjant să aibă aproape toată lumea această opinie: nea George, la ce foame e prin mass-media (aia din Capitală e şi mai năucă de cap din cauza chiorăitului de maţe), dacă-l prindem pe vreunul prin redacţie îi facem felul şi-l punem să ne deconteze drumul până la originile sale şi retur.

* Ieri dimineaţă, Facebookul şi Instagramul, portal născut special pentru piţipoance, au picat late, proletariatul de pe la noi intrând în panică. Ce naiba să faci la serviciu, mai ales dacă eşti bugetar? Mai caşti gura pe reţelele de socializare, îţi pozezi mâţa şi o urci cu un comentariu pufos, te lauzi cu ultimul fel de mâncare care ţi-a cotropit stomacul şi ataşezi fotografii din concediul petrecut în Croaţia sau Grecia. Şi aştepţi like-uri plus comentarii ipocrite, ceva de genul bine, fată, ce frumoşi sunteţi, mai vrem şi alte poze! Aiurea, nimeni nu suferă dacă te abţii, ci dimpotrivă. Ăsta cutremur, fată.

Citit 624 ori Ultima modificare Marți, 27 Ianuarie 2015 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.