La bere. Şi alte pleziruri

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cel mai mic tronson de autostradă din România va avea 3,6 kilometri. Avantajul este că autostrada, cu cât este mai mică, cu atât poate fi reparată mai repede şi de cât mai multe ori pe an. Doar noi nu vrem să vedem performanţa - un sac de ciment la ditamai autostrada e o reuşită greu de egalat! Iar dacă ne întreabă americanii, putem spune că asta e pistă pentru landouri.

* Mă întreba ieri un prieten dacă am văzut schema locurilor în care poţi fi dibuit că nu ţi-ai achitat taxa de drum, aşa-zisa rovinietă. L-am repezit, recunosc, deşi nu sunt foarte iute la mânie, dar mi se zguduie ficatul când mă gândesc la porţiunea de şosea de la ieşirea din Galaţi, spre Vânători. N-ar trebui să surprindă pe nimeni dacă Poliţia va ieşi cu chitanţierul din văgăunile de pe sensul de mers... Zici că meteoritul care a vizitat recent culmea de rufe a planetei a trecut chiar pe lângă Metro. Avea o treabă la Gârboavele.

* Conform unui studiu recent, cea mai mare plăcere a românului a rămas ieşirea cu băieţii la o bere. În top se află şi alte pleziruri, cum ar fi:

1. Cine dă azi o bere, că am plecat fără bani la mine?!

2. Frate, dacă tot m-ai înnobilat cu o halbă de blondă, nu dai şi tu nişte mici?

3. Băi, n-am mai văzut aşa scoţian, ai dat doar patru beri şi cinci mititei! Puteai să faci şi tu o cinste ca lumea.

* Turkmenistanul interzice importul de maşini negre, deoarece această culoare ar aduce ghinion. În România, mai degrabă noţiunea de pieton negru ne produce frisoane. Cum nu ştiţi ce-i ăla pieton negru? Încercaţi să aşteptaţi autobuzul în staţie, într-o zi ploioasă, cu bălţi în imediata apropiere a trotuarului...

* Aristotel Căncescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Braşov, a părăsit arestul preventiv, dar îşi va continua penitenţa la domiciliu. Copiii săi şi-au pregătit repertoriul, în caz că va suna cineva la uşă pe timpul arestului de acasă al seniorului familiei: Cine e? Nici mama nu e acasă.

Citit 561 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Ianuarie 2015 16:22

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.