Nu plânge, Leană!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Figurează de ceva vreme prin listele de hituri un şlagăr al unei românce, o piesă intitulată „Nu plânge, Ană!”, cu texte scoase din ultima carte de bucate. Eu miros a tocăniţă, spune autoarea în chiar prima strofă, or mintea nu-mi poate fugi la Elena Udrea, o doamnă care stă tot timpul la umbra lui Coco Chanel... Totuşi, contextul creat ieri dimineaţă de DNA mă obligă să modific titlul melodiei - Nu plânge, Leană! Să-l mai înţeleagă cineva pe Băse...

* Un designer japonez a creat rochia care luminează picioarele purtătoarei. Cu alte cuvinte, domnule Toni Greblă, n-ar fi rău să vă mai şi epilaţi!

* CEDO condamnă România să le dea 200.000 de euro unor rromi din Reghin. Ar fi de preferat ca responsabilul care-i va despăgubi pe minoritarii ardeleni să nu citeze din Biblie, ceva de genul Domnul a dat, Domnul a luat. Nu de alta, dar interlocutorii ar putea răspunde la unison: Cine a luat? Eu nu!

* Meteorologii americani le-au cerut scuze locuitorilor din New York, după ce istorica furtună de zăpadă prognozată nu a mai venit. Se aude că băieţii de la INMH-ul lor îşi asumă şi modul bizar în care se îmbracă Busu de la noi, dar şi faptul că ştirile sportive dinaintea rubricii meteo abundă de silicoane.

* Conform unui studiu, românul este cel mai mare consumator de pâine din Uniunea Europeană: 120 de kilograme pe an! Soarta face că despre cei care nu-şi permit atâta amar de pită se spune că sunt vai de cozonacul lor.

* Stelian Tănase, şeful Televiziunii Române, îi transmite SRI-ului să-şi retragă la vatră armata de ofiţeri acoperiţi din TVR. Chiar aşa, oare Marina Almăşan este ofiţer acoperit, şi, dacă da, de ce? Dacă face parte din trupele SRI, doamna Almăşan este ofiţer de Marină acoperit care n-avea ce căuta în televiziune. Ca realizator TV este modestă, însă de aici înţeleg că este un foarte bun ofiţer acoperit. Nu putea fi la fel de slabă şi la SRI, şi la TVR.

Citit 1635 ori Ultima modificare Joi, 29 Ianuarie 2015 16:26

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.