Bordură albastră

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* DNA-ul anunţă că fosta nevastă a lui Cocoş e urmărită penal pentru spălare de bani. De spălat ştiu c-o făcea şi pe la TV, cu mopul. D-aia nu i-au ieşit curaţi.

* Auzind că Nuţi este la audieri, Dorin Cocoş a remarcat sec: Doamne, ştiam că nu poate trăi fără mine!

* Când Udrea a ieşit din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, de fapt a făcut rocada cu Videanu, o sincronizare perfectă, ca-n vremurile bune. Apoi, Adriean (apropos, cât de nebun să fii, ca părinte, să-ţi botezi odrasla astfel sau poate că e vina vreunui funcţionar de la Primărie?!) s-a spurcat la bijuterii, mai exact brăţări cu cheiţă. Şi a intrat în dubă, şi s-a dus marmura noastră, bordur-albastră...

* Băsescu va avea de la 1 februarie o nouă căsuţă de e-mail. Să vedem dacă Nuţi va rămâne fără net până atunci...

* Sper că domnul Băsescu este fericit acum, pare să fi spus Ponta după ce fostul preşedinte va avea, în cele din urmă, căsuţă.

* După 24 de ani de catedră, Carmen Iohannis, soţia preşedintelui României, încasează 2.100 de lei pe lună. Ştiţi proverbul: încetul cu încetul se face apartamentul.

* Zgonea de la Camera Deputaţilor intră în istoria literaturii cu cel mai recent aforism: Nu ne-am născut cu imunitate, nu trăim cu imunitate şi n-o să moară nimeni cu imunitate. Bravo, domnule, că bine le zici! Unii se sting tocmai din lipsă de imunitate. Colegul lui Mihai Viteazu pare om mare, n-ai zice că-i filozof de fundul satului.

* După alte exemple nefericite (Oţelul, Dinamo, Rapid), şi echipa CFR Cluj intră oficial în insolvenţă. Fotbalul mioritic devine astfel sport de masă credală.

* Botezatu nu e de acord cu lumbersexualii, considerând această modă departe de igienă. Şi, totuşi, barba gâdilă, Cătăline!

* Au apărut în premieră imagini cu scutul antirachetă de la Deveselu. N-are nicio legătură cu atacurile separatiştilor pro-ruşi din Ucraina. Era doar aşa, o trecere în revistă, un soi de, nene, hai să vedem dacă a ruginit ţeava.

Citit 713 ori Ultima modificare Vineri, 30 Ianuarie 2015 14:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.