Controlul judiciar face piciorul frumos

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Confiscată din zona de confort de intransigenţii de la DNA, Nuţi a început să deschidă gura. Obiectivul ei, nicio carie. Hai, fată, te-ai speriat degeaba, pe Cocoş cine să-l consoleze dincolo?

* Udrea se află sub control judiciar, adică face o grămadă de drumuri la secţia de Poliţie, ceea ce nu-i deloc o tragedie. Mersul pe jos face membrul inferior atrăgător. Am evitat cu bună ştiinţă rima, nu vreau să par obsedat de formele fostei ministrese de la Turism.

* Apropo, iată că până la urmă a picat şi frunza aia de pe brandul turistic... Acum chiar e cazul să exploraţi Grădina Carpaţilor!

* Băse nu stă cu mâinile în sân după ce apropiata sa a ajuns pe mâna Direcţiei Naţionale Anticorupţie. El îşi măreşte armata, vine cu întăriri - începând de ieri mai are un nepoţel. Eba a ajuns la cel de-al doilea copil. Carevasăzică, se pricepe şi ea la ceva, o face chiar foarte bine.

* Vă daţi seama că cel mai mic dintre Băseşti (a nu se confunda cu băsiştii) a venit pe lume după ce bunică-său a terminat-o cu timona de la Cotroceni? Nici măcar o zi nu l-a prins la conducerea statului, aşa că peste ani îşi va spune că bunelul e un om normal, ca oricare altul...

* Videanu şi-a dat demisia de la şefia PDL Bucureşti şi a fost suspendat din partid. El n-ar fi vrut, dar nu trece printr-o perioadă deosebită - s-a lipit recent la 29 de zile de arest preventiv. Ce ţară, ce nerecunoscători: nene, dacă nu punea ăsta borduri scumpe, aţi fi intrat cu maşinile pe trotuar, peste pietoni!

* Eram cât pe ce să cred că noul preşedinte al României, Klaus Iohannis, e altfel croit, că evită băile de mulţime, că populismul nu face parte din agenda sa. Totuşi, recent a apărut la o nouă slujbă a Bisericii Ortodoxe, apoi a luat masa cu Batalionul 33 Vânători de Munte Posada, înfulecând fasole la popota unităţii. Noroc că Gigi se află încă sub pripon, altfel parcă l-aş fi văzut şi la un şpriţ, fredonând că nu-ştiu-ce-echipă e numai una.

* Trei profesori universitari din Iaşi au fost arestaţi preventiv. Bucuria lui Nelson Mondialu - aşa, frăţică, ăştia sunt ghinionul acestei naţii! Cine are nevoie de şcoală? Cămătăria e baza.

Citeşte şi: Bordură albastră

Citit 600 ori Ultima modificare Duminică, 01 Februarie 2015 14:25

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.