Grand Bucharest Bordel

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Oricât de mult ai încerca să schimbi subiectul, reapare Nuţi, face iar o declaraţie şi te pune pe gânduri. Auzi la ea, a văzut şobolani la pârnaie, incredibil! Despre guzganii din spitale ce părere ai, cumătră?

* Tot fosta ministră a Turismului se plânge că i s-a scos sutienul în arestul Poliţiei Bucureşti. N-o credeam de modă veche pe buzoiancă, ştiam că nu se mai poartă un asemenea accesoriu...

* Ah, era să uit. La puşcărie nu există foen, cel puţin asta acuză Elena. Chiar aşa, m-aş interesa dacă Bombonel, la rândul său, beneficia de unguente.

* Preşedintele Iohannis se află timp de două zile la Chişinău, într-o vizită oficială. Ştiţi, e acolo unde nu fusese niciodată până acum. N-a luat-o însă şi pe Lavinia Şandru, deci, dintr-un anumit punct de vedere, nu poate confirma că se află în capitala Republicii Moldova.

* Premiile Oscar 2015 au trecut, ecourile nu pot fi stinse chiar aşa de uşor. România, prin dosarele DNA din ultima vreme, se califică la două categorii: premiul de cel mai bun film al arestării i se acordă lui Dorin Cocoş, alias Birdman, iar pentru efecte speciale trebuie să ne scoatem pălăria (şi ar mai fi ceva, dar mi-e jenă) în faţa Cruduţei, Pamelei de România şi a Strâmbei lui Dodel, artistele de renume din Grand Bucharest Bordel.

* PMP anunţă că nu votează pentru numirea lui Hellvig la conducerea SRI. Vedeţi, mă, că încă mai există această formaţiune politică? Chiar dacă regina e puţin ocupată, supuşii vâslesc în continuare.

* Un reporter de televiziune naţională care-şi împarte vremea între a graseia şi a ţine microfonul între degete s-a exprimat ieri într-o speţă dificilă, şi anume un dosar de „pedofilie infantilă”. Nu vă supăraţi, redundanţa pleonastică poate fi rezolvată tot de Bebe Sexologu’?

* Angajatele Senatului vor primi de 8 Martie câte 140 de lei, ca „gest de minimă eleganţă”, după cum s-a exprimat şeful camerei, Călin Popescu Tăriceanu. Nu-i decât un defect profesional, la câte neveste a ţinut ăsta...

Citit 1568 ori Ultima modificare Marți, 24 Februarie 2015 16:14

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.