Bill Gates, un zgârcit

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ca să ne potenţeze depresia, nişte băieţi întocmesc la început de primăvară (de fapt, e un soi de iarnă soft, cel mai încăpăţânat anotimp) topul bogătanilor planetei. I se zice Top Forbes ca să fie fiţă până la capăt. M-am holbat pe ştire, apoi am aruncat un ochi şi pe clasament şi nu mi s-a zbârlit nici măcar un fir de păr în cap - lider rămâne Bill Gates, fondatorul substantivului propriu care ne răcoreşte întreaga clasă politică. Fi-ţi-ar găselniţa, Bille, cu doi de l, că nu mai au somn programatorii din PSD, PNL şi PDL! Ordinea este aleatorie, însă durerea-i la fel, indiferent de gaşcă...

* Pe domnul Gates l-aş lua şi în particular, ca de la obraz la om fără carne pe fălci. Bre, dacă tot o ţii langa în fruntea Forbes-ului, de ce strâmbi din nas în caz că mai piratăm şi noi nişte Windows-uri? Nu mi-a plăcut niciodată zgârcenia, mai lasă şi matale câteva firimituri pe jos! Apropo, am observat că în topul de anul acesta s-au insinuat şi 71 de chinezi, aşa că autenticitatea lucrării are de suferit.

* Audi lansează SUV-ul care consumă doar 1,7 litri de motorină la suta de kilometri. Aşa, şi? E adevărat, informaţia asta n-are sens în limba română; e ca şi cum le-ai povesti ţăranilor fără vacă în bătătură despre aifon şase (sic!). Deşi, e posibil să fiu părtaşul unei mari surprize. SUV-ul de la Audi prinde la şmecherii de România doar dacă merge pe GPL, orice altceva e pierdere de vreme.

* Cu riscul de a mă repeta, cel supranumit Moşu’ e invidios pe Lucian Bute. Nu contează subiectul, l-a înţepat recent, însă adevărul este că-l macină ficatul: cum naiba există un dosar Bute cu arestaţi, cu anchetaţi, şi nu s-a pus niciodată problema dezvelirii unui dosărel Leonard Doroftei?! Ce, pe vremea lui nu se făcea box pe bani?

* O bacterie letală a ieşit la lumină dintr-un laborator din Statele Unite ale Americii, iar autorităţile de peste Atlantic par speriate - cine ştie ce s-ar putea petrece? Uau, nici nu şi-au dorit aruncarea pe piaţă a năzdrăvăniei, zici că angajaseră paznic la uşa pe care a zbughit-o microbul nărăvaş.

Citit 735 ori Ultima modificare Marți, 03 Martie 2015 15:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.