Scoateţi incompetenţa din şcoli!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Presa liberă se află în pericol! Domnul Dan a luat cinci ani şi jumătate cu executare. Definitiv! Mă întreb acum dacă-i era mai bine în tomberonul lui Tolea Ciumac.

* Cine-a fost mai întâi, Vântu, Voiculescu sau Diaconescu? De fapt, îl sărisem pe Sârbu, însă nici Ghiţă nu se simte mai bine. Nebun să fii să-ţi faci televiziune în România... Cum, se simte şi Prigoană ameninţat? Păi, ce, Etno TV şi celelalte neghine care abia încap pe telecomandă pot fi numite entităţi demne de micul ecran?

* Dacă te-a pus maculatul să-ţi schimbi anvelopele de iarnă (cel mai probabil le-ai dat pe nişte mâncare, deh, situaţia economică!), va trebui să mai faci un drum până la vulcanizare. Sau laşi maşina în parcare, căci revine iarna. Aşadar, o vei abandona, între timp te-au nins ziua îndrăgostiţilor şi 1 martie, deci ai fractură de buget.

* Una dintre cele mai înfuriate perle de la simularea de inteligenţă. Simularea de Bac, adică - Arghezi a scris poezii triste pentru că nu avea prieteni cu care să iasă la bere. Hm, se grăbesc unii să scoată religia din şcoli (apropo, nici eu nu sunt de acord cu această măsură), dar nu şi-au pus problema să dea afară din sistem incompetenţa. Când directorul unei şcoli de gimnaziu, profesor de istorie, comite cinci-şase infracţiuni gramaticale într-o alocuţiune de cinci minute, aştepţi o mică apocalipsă. Loazele se întrec în idioţenii, aşa că, bă, scoateţi icoanele prostiei din unităţile de învăţământ! Asta-i prioritatea, nu cursurile de religie...

* Mă simt nevoit a mia oară să fac o precizare necesară: le port un respect aparte profesioniştilor din Educaţie, oamenilor care merită cu prisosinţă titulatura de dascăl. Nu, asta nu e glumă şi trebuie tratată ca atare.

* Un domn din Turcia a fost amendat pentru că i-ar fi spus soţiei sale că nu o iubeşte. Nu se spune însă cât de tare a dat turculeţul în momentul în care îi făcea cucoanei această destăinuire.

* Ieri am comemorat 38 de ani de la seismul din 1977. Unii anunţau că-l aniversează. Tort sau colivă, aceasta-i întrebarea. E băiat mare şi cutremurul ăsta, mâine-poimâine devine tată...


CITEŞTE ŞI: Bill Gates, un zgârcit

Citit 855 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Martie 2015 15:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.