Minte furată în corp sănătos

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Atenţie, madam Minerva, căci altfel nu vă pot spune, nu vă cunosc numele real! Domnul Dan, umflat de băieţi acum două zile, şi-a făcut organigrama pentru televiziunea pe care o va deschide în pârnaie şi n-are horoscopistă. Aşadar, eu n-aş fi prea liniştit...

* Se aude că Gigi Becali şi Relu Fenechiu ar fi refuzat prezenţa în prima emisiune de după gratii realizată de Diaconescu. E posibil să vină Elena Udrea, şi-aşa nu terminase de povestit condiţiile de puşcărie din puşcărie.

* Remus Cernea a făcut scandal în Parlament, el propunând interzicerea spectacolelor de circ în care apar animale sălbatice. Argumentul său face paşi mici, dar siguri - sunt încălcate flagrant drepturile animalelor. Desigur, jucându-ne slobozi de-a silogismul, ne-am putea aştepta să-l găsim cu păduchi pe Cernea; păi, şi alea sunt sufleţele, de ce să le exterminăm cu Paranix?

* De câteva zile avem voie să fugim cu produsul, fără să plătim, dacă nu ni se oferă şi bonul fiscal. N-ar trebui să ne mire dacă acest proiect poartă semnătura Ministerului Sănătăţii. Minte furată în corp sănătos (mens sana in corpore bla-bla).

* Apropo de tărăşenia cu bonurile fiscale. Mi-a povestit un prieten posesor de magazin sătesc cum a fost luat la rost de un ţăran la propriu că nu-i eliberează blestemaţii de centimetri de hârtie neigienică. Era un avertisment avant la lettre, căci oricum ar fi primit bonul, el ştia doar că trebuie să arate cu degetul pe cineva. Bă, te dau în gât la autorităţi, intră în legalitate, hoţule!, i-a strigat nenorocitul care în trecut cumpăra NUMAI la caiet. Şi care, bineînţeles, îi era dator vândut amicului narator. Cum, aţi spus ceva?

* Conform unui studiu recent, 80 la sută dintre români nu ştiu cum să reacţioneze în cazul unui seism. Incorectă concluzie, dragi specialişti. Românii se descurcă, au perfect în cap prima mişcare de după zguduiala tectonică: Dă, tată, pe Realitatea, să vedem cât de mare a fost!


CITEŞTE ŞI: Scoateţi incompetenţa din şcoli!

Citit 588 ori Ultima modificare Joi, 05 Martie 2015 16:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.