Bravo, Ponta, suntem mândri de Halep!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* E bun şi viciul vasluian la ceva. Dacă Serena ar fi fost fată cuminte, adică gospodină şi devreme acasă, constănţeanca noastră n-ar mai fi avut ocazia de a câştiga Indian Wells. Americanca s-a accidentat însă chiar înaintea meciului din semifinale cu Simona Halep, iar românca a avut şansa de a merge direct în finală, acolo unde - e adevărat - a reuşit o uimitoare răsturnare de situaţie. Bravo, Ponta, suntem mândri de tine că iar ai postat pe Facebook chestiuni care te depăşesc! Te pricepi la tenis aşa cum frecventez eu zootehnia.

* Mă distrează actualul Papă care le tot vorbeşte mafioţilor italieni despre fapte bune şi despre corupţie. Recent, pasagerul din dreapta al Papamobilului i-a îndemnat pe criminalii din Napoli să se pocăiască, însă mă tem că acest verb de conjugarea a IV-a începe prost. Începe cu cea mai înfricoşătoare onomatopee.

* Un deputat gălăţean, Pâslaru, a fost amendat penal cu intangibila sumă de 2.000 de lei pentru conflict de interese, deoarece şi-a angajat fiul la biroul de parlamentar în perioada 2009-2012. Incredibil, am ajuns să luăm pielea de pe demnitarii noştri, de unde va scoate Pâslaru acei 2.000 de lei? Ce justiţie crudă, câtă nedreptate, vai de noi, maică! Dacă ar fi furat o găină, i-ar fi dat cinci ani cu executare, dar nebun să fii să mai mănânci carne de moţată când creveţii şi alte fructe de mare se găsesc la orice colţ de stradă.

* Mi-am adus aminte de întâmplarea de săptămâna trecută, aceea cu taximetristul atât de beat încât a fost remarcat de o echipă a Poliţiei Locale. Se zice pe surse că o echipă de la Universitatea din Michigan (una dintre ele, habar n-am dacă n-au mai multe) vor inventa un gadget care nu le va permite şoferilor să conducă dacă sunt ciuguliţi. Concret, fiecare maşină va avea în dotare un sistem de recunoaştere a mirosului de alcool, dotat cu senzori, iar, în cazul în care şoferul a băut, automobilul nu va mai porni. N-ar fi rău să insiste băieţii ăştia - mi-aş dori şi un dispozitiv care să blocheze motorul în caz că taximetristul nu s-a spălat la subraţ în ziua cu pricina.


CITEŞTE ŞI: Sofismele asiaticului

Citit 727 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.