O facem în beznă. Bucură-te, Terro!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mă îngrozesc ştirile în care se vorbeşte despre măriri, majorări, ajustări în sus, aşadar nu-mi dau seama când mă vizează o informaţie şi când nu. Zilele trecute, pe e-mail, mi se propunea chiar o elongaţie, dar nu ştiu de unde naiba aveau date de acest gen... Mă rog, trecem peste. Am auzit, printre altele, că se va scumpi călătoria cu metroul. Prin tunelul care ar putea să se tolănească pe sub Dunăre va circula trenul de pământ sau ce?

* Tragedia aviatică din Franţa n-ar fi fost un accident, au stabilit procurorii de caz, în urma studierii cutiilor negre concluzionându-se că aeronava ar fi fost pusă la pământ în mod deliberat de copilot, un nenorocit de sinucigaş. Carevasăzică, nici acum nu putem vorbi despre o eroare din partea nemţilor.

* Theodor Nicolescu şi Darius Vâlcov au fost reţinuţi, votul de acum două zile din Parlament transformându-se în abonamente pentru beciul Poliţiei Bucureşti. Aşteptăm ca şi lui Dan Şova să-i treacă urma de mir de pe frunte, doar n-o să băgăm ditamai sfântul la beci.

* Victor Ponta a demonstrat ieri că s-ar fi comportat ireproşabil ca preşedinte nord-coreean, dacă ar fi câştigat alegerile din noiembrie 2014. Chestionat de jurnalişti pe marginea unui comentariu făcut de Traian Băsescu, mongolul a luat-o pe arătură, ajungând pe tarlaua de la Nana (telespectatorii Antena 3 ştiu la ce mă refer). O ziaristă i-a atras atenţia că alta era întrebarea, însă l-a enervat rău de tot pe doctorul în nedrept: „Nu puteţi stabili pentru mine ce este important!” A făcut stânga-mprejur şi a plecat. Comportament ireproşabil de mic dictator - mai are unele de aprofundat, dar e talentat.

* Mâine sau nu-ştiu-când vom serba iarăşi Ora Pământului, adică acea oră fără sens în care vom stinge lumina ca să dea planeta din coadă. Marii energofagi îşi vor vedea în continuare de treabă, dar tanti Vasilica şi nea Popa vor izbi întrerupătorul de la bucătărie „că aşa a zis la televizor”. N-ai cum să mai zici ceva despre români, acum chiar nu e vina lor că-şi consumă intimităţile în beznă.

Citit 619 ori Ultima modificare Joi, 26 Martie 2015 16:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.