Monalisa, în bătaia vânturilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Am câteva ştiri cu Gina Pistol şi Sânziana Buruiană care prind mucegai. Ştirile, nu fătucile pomenite. N-am însă ce face, tot Darius, băiat cu faţă de elev premiant, este vedeta - i-au găsit procurorii 94 de tablouri dosite prin pereţi şi pardoseală. Avea Tonitza în baie, Picasso lângă priza de 3.80 din bucătărie şi Grigorescu după şifonierul din dormitorul mare. Cum să-l ungi, bă, şef peste Finanţe când el avea calităţi de ministru la Cultură?

* Vă daţi seama cât de tare trebuie să se fi minunat Vanghelie, la beci, auzind că Vâlcov ţinea aproape 100 de tablouri prin casă? Dacă ar fi avut putere decizională, l-ar fi pus pe soţul Laviniei Şandru manager la Electrica. Şi, totuşi, ca să ai lumină în casă, e nevoie de un singur tablou.

* Breaking news: Darius ţinea un tablou şi sub pat. Trebuie să fii foarte îngălat ca să obstrucţionezi frumosul în halul acesta. Incult mai e individul - Doamne, câţi gândaci au făcut patinaj pe Carul cu boi sau ce altă pictură stătea, poate chiar Monalisa, în bătaia vânturilor ex-ministrului de lovele!

* Încă un breaking: câteva bunuri ale onorabilului erau ascunse în două morminte. Bine, totuşi, că Darius şi-a dat silinţa să-i iasă un Cod Fiscal foarte bun, să nu mai scape tâlharii acestei naţii!

* Nenorocirea din Alpii francezi ar putea schimba regulile în aviaţie: în cabină va trebui să fie mereu măcar doi indivizi... Adică, în momentul în care comandantul se duce la veceu, vine o stewardesă pentru a-i ţine companie copilotului sau ce? Nu e mai simplu să le faci mereu un control la mansardă celor care stau la manşă? Copilotul german care a dus în neant aeronava Germanwings ieşise timp de câţiva ani din peisaj din cauza unor probleme de ordin psihic. Ne întrebăm cu toţii de ce a fost reprimit şi n-ar trebui să vă mire dacă taman tendinţele europene l-au salvat pe psihopat: de ce să fie discriminat dacă a avut şi el nişte puseuri? Eh, voia să se arunce de pe bloc, dar noi şi pentru asta îl iubim! E mişto să te arunci de pe stâncă, dar e şi mai funny să pui în genunchi ditamai avionul în Alpi.

Citit 554 ori Ultima modificare Vineri, 27 Martie 2015 14:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.