Poşirca domnească

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Angajaţii unei uzine din Mioveni au scandat ieri, printre altele, jos Iohannis. În ritmul ăsta, vom ajunge să-i aducem vorbe de ocară viitorului preşedinte de stat cu jumătate de an înainte de înscăunare. Jos pentru ce, jos din avion după vacanţa din Madeira?

* Apropo de neamţul de la Cotroceni. Revenit la muncă, omul a chemat partidele politice la consultări: vrea probabil să-l caute ăştia de aluniţe. Se ştie că, după ce revii de la plajă, e bine să te cauţi, să nu fi avut pielea de suferit prin expunerea la soare.

* Bine, Klaus le va arăta şi poze de la Funchal băieţilor din formaţiunile care sunt la putere şi în opoziţie. Ficusul trebuie totuşi să nu monopolizeze atenţia într-un context în care doar Fiscul ţine muzica, felicitările şi dansul.

* Nicuşor Constantinescu de la Constanţa a fost trimis în judecată de DNA într-un nou dosar. Ca să fie mai simplu, eu l-aş ancheta pe Nicuşor prin eliminare de speţe – ar dura mai mult, dar sunt convins că, la ce mutră de suspect prezintă, ar bifa orice nenorocire de la căderea Bastiliei încoace.  

* Procurorii DNA susţin că Marian Vanghelie lua şpaga în pungi de plastic şi se întâlnea cu intermediarii în Piaţa 13 Septembrie din Sectorul 5 al Capitalei. Plasticul dăunează, Mariene, dar la ce cultură generală ai sigur n-ai auzit de încălzire globală, inversarea polilor şi de alte nenorociri! Nici în doze de aluminiu nu e bine, provoacă cancer şi cacofonie, în sticlă e cel mai nimerit.

* Aştept cu înfrigurare votul din Parlamentul European cu privire la ridicarea imunităţii lui Dan Nica. Pentru cine nu ştie, Nica este gălăţean, fost ministru, s-a dat şi cu imunitatea de parlamentar de câteva ori prin Casa Poporului, iar acum are calitatea de suspect în dosarul Microsoft. Vorba poetului, i se ridică, nu i se ridică? Fetelor, linişte!

* Gheorghe Ştefan, alias Pinalti, a ieşit din arestul Poliţiei şi trece sub pripon la domiciliu. Beciul domnesc te înmoaie, a declarat fostul primar din Piatra-Neamţ, dar nu sunt de acord cu el. Şi-o fi dat poşircă, bre!


CITEŞTE ŞI: Hârtie igienică. Pentru economie

Citit 950 ori Ultima modificare Joi, 16 Aprilie 2015 16:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.