Antimolia merge la coafor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Am remarcat o duduiţă din Parlamentul României căreia leafa de senator nu-i ajunge pentru coafor. Vasilica Steliana Miron, originară din Rădăuţi, are mătura lungă, strânsă în coadă de cal şi strâmbă din nas când introduce cardul în perete. Nu-i ajunge pentru coafor, asta am înţeles, dar de ce nu investeşte într-un aprozar? Sau de ce nu se tunde, nu neapărat cheală, dar mai băieţeşte, aşa, doar n-o să-mi spuneţi că Sinead O’Connor n-a avut succes la masculi, deşi colţul părului abia-i mijea din lanul de mătreaţă... Steliana, draga mea, pui prea mult la suflet, pe cuvânt! Ostropel ştii să faci, dar ciorbă de perişoare? Iertată-mi fie întrebarea aluzivă, nu mă poţi acuza de sexism, însă am impresia că petreci prea multă vreme cu ligheanul ăla de cosmonaut pe umeri. În ciuda ideilor răspândite de televizor, coafura nu rezistă, fată!

* Să tot fie câteva zile de când părintele mall-ului s-a mutat la Ceruri. S-a dus până dincolo, prea nu puteai face shopping în Rai. Sau în... Mă rog. Individul, Alfred Taubman, care s-a stins la 91 de ani, a patentat în anii ’50 complexul comercial de tip mall, adică măgăoaia din care bărbaţii ies mai proşti. Bănuiesc că aţi urmărit, cel puţin o dată, cete de anexe (la mall, bărbatul este întotdeauna anexa unei femei) orbecăind prin mulţimea de magazine, lumini, canapele, cafele şi aripi mai mult sau mai puţin picante. Nu-şi găsesc starea, le creşte tensiunea, sunt captivi într-un sistem foarte bine gândit, sistem patronat de legea lui „Stai, dragă, să intru şi aici, că am văzut o poşetă foarte frumoasă!”. Or masculachele n-are de ales, e redus la tăcere, eventual caută o reţea de wireless să vadă ce scoruri mai sunt prin campionate. Îşi va reveni el la ieşirea din mall, dar până atunci e mâncat de antimolie. Dacă nu ştiaţi, antimolia este doamna pe care nemernicul de fluture de şifonier n-o poate învinge niciodată. Pur şi simplu, nu poate roade molia cât este în stare să cumpere antimolia. Revenind la baza subiectului - să-ţi fie ţărâna uşoară, Alfred Taubman, dar n-o să te uităm prea curând!

* Călin Popescu-Tăriceanu s-a declarat uimit de faptul că Iohannis nu i-a invitat partidul de cămară la consultări. Căline, te înţeleg: ai ajuns la o vârstă la care nici partidul nu-ţi mai e mare.

Citit 983 ori Ultima modificare Luni, 20 Aprilie 2015 15:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.